Audi Q8


Mercedes GLE Coupe ja BMW X6 on saamas endale väärilise vastase, mis võtab kindlasti turul endale mugava positsiooni, sest nagu möödunud aastad on näidanud, siis luksuslike linnamaasturite järgi ei ole nõudlus vaid Araabia maades, vaid kõikjal ümber maailma. Audi on läinud isegi ambitsioonikamalt peale, sest Q8 on suurem, kui eelpool nimetatud konkurendid ja suuruse järgi võiks võistlejateks pidada hoopis Range Roverit või Bentley Bentaygat. Hübriidmootor annab ka olulise säästumomendi, sest looduse hävitamine ei ole tänapäeval enam populaarne.

Bentley Continental Supersports


Sportlikkus ei ole vist esimene Bentleyga seonduv sõna, mis pähe tuleb. Pigem oleks see torukübarad ja kella viie tee. Kuid tegelikult on Bentleyl väga pikk sportlik ajalugu, mis ulatub möödunud sajandi algusesse. Uus Bentley on vääriline täiendus masina pikkadele traditsioonidele, kuna tegemist on särtsakaima ja kiireima isendiga, mis Bentley tehase väravatest välja veerenud on. Nullist sajani kiirendab see 3,5 sekundiga ja tippkiiruseks on masinal 326km/h. Saadaval on ka kabriolett versioon, kuid allakäiva katusega tuleb leppida aeglasema isendiga, kuna kabrioleti tippkiiruseks on kõigest 320 km/h.

BMW X2 Concept


BMW X1 on peetud möödunud aasta üheks õnnestunumaks masinaks. Uus X2 on laiema, madalama ja agressiivsema disainiga ideeauto . Turundatakse seda kui sportlikumat masinat, mis toetab uue põlvkonna aktiivset eluviisi. Neile, kes soovivad autosse natuke enam ruumi, kuid ei taha loobuda auto sõidumõnust. Loodame väga, et BMW teeb otsuse, et see kaunitar ka autopoodidesse ühel hetkel jõuab.

Lexus LS


Lexus on endale auga ära teeninud kuulsuse, et tegemist on usaldusväärse ja tasakaaluka sõiduvahendiga. Kuid tänapäeval, kui luksusautode klassis on konkurents läinud eriti tihedaks, enam sellest ei piisa. Enam ei aita, et autol on paar tugevust, vaid masinal ei tohigi olla nõrkuseid. Vähemalt mitte luksusklassis. Uus LS on on loodetavasti seda ka saavutanud, sest julge uuenduslik disain ja võimekas hübriidmootor muudavad selle luksusklassi autode seas targaks valikuks.

Mercedes-Benz E-Class Coupe


Mercedese disainerid on viimastel aastatel avastanud midagi, mida teeb Sven Lõhmus Lauraga- kõik, mida need kaks koos teevad, muutuvad hitiks. Nii ka Mercedese puhul- uued läbivad disainid on väga hästi õnnestunud ja antud kupee on selle elavaks näiteks. Uus kupee täidab kenasti tühimiku, mis jääb väiksema C-klassi ja suurema S-klassi vahele.

Nissan Sedan Concept


Nissan on viimastel aastatel väsimatult tööd teinud, et luua ideeautosid, mis oleksid stiilised ja usaldusävärsed, et olla peatselt isesõitvate autode tootmisel esirinnas. Enamjaolt on need ideeautod olnud pisikesed liikurid. Kuid mitte enam. Detroidi näituse jaoks avaldasid jaapanlased klaaslae, tagurpidi uste, puidust ja nahast interjööriga ning kuldsete liistudega luksusliku sedaani. Tulevik tundub ilus.

Volkswagen ID Bus Concept


Püüdes kogu kütuse jääkidega seotud skandaali endalt maha pesta ja inimesi unustama panna, on ettevõte täiskäigul edasi läinud, et kütusejääkidest üleüldse vabaneda. Toodi välja elektriline ideebuss, mille tootmiseks võeti šnitti 60ndatel hipide lemmikbussist.

Allikas: http://www.architecturaldigest.com/