Kui hambapesu ei kuulu su top 10 lemmiktegevuse hulka, siis meil on sulle häid uudiseid, sest enam pole kaua jäänud ja peagi saad sa endale perfektselt puhtad hambad umbes 10 sekundiga. Just seda lubab Amabrush, kes on loonud maailma esimese täisautomaatse hambaharja. See meenutab hambakaitsmeid, mida sportlased kannavad ja on seest poolt kaetud pehmete silikoonist harjastega. Sul ei tule teha muud, kui panna see endale suhu ja see teeb su hambad nii puhtaks nagu hambaarst sul alati käskinud on. Sa ei pea isegi hambapastat lisama, vaid see teeb ka seda su eest. Amabrush peseb igat hammast eraldi ja seda samaaegselt.

Toode on pandud ka Kickstarter keskkonda raha koguma ja soov koguda 56000 dollarit on täidetud pea 20-kordselt, sest tellimusi ja toetusi on koos juba pea miljoni eest ning kuu aega on veel minna.

Amabrush on lihtsalt järjekordne näide, mida automatiseerimine teeb – see aitab inimestel vähendada nende tegevuste osakaalu, mis on igapäevane rutiin, mis ei vaja kaasamõtlemist ja nuputamist. Hambapesu on igapäev täpselt ühesugune hõõrumine ja selle automatiseerimine hoiab kokku aega ning me võime kindlad olla, et need tõesti on puhtad.