Just nimelt – traktor. Need on Itaalias umbes sama levinud nagu Valgevenes Belarus traktorid ja on põllumeestel igapäevasteks abimeesteks. Küll ei hakanud Lamborghini traktoreid tootma, sest sportautode konstrueerimisest jäi aega üle. See oli vastupidi – sportautode tootmine kasvas välja traktori tehasest.

Pildil olev isend on pärit aastast 1955, kui Lamborghini tehnikutel olid sportautode loomine alles fantaasiajärgus. Konkreetne taluabiline leidis endale omaniku hiljutisel oksjonil, kus selle eest käidi välja mõistlikud 10 000 eurot.

Eks tänaste traktoritega antud Lamborghinit võrrelda ei anna, sest neis uudub igasugune elektroonika, mis tänapäeva masinatel iseenesestmõistetav on. Ka liigub see teo kiirusel ja eriti pikki maid sellega sõita ei viitsiks. Kuid vagude vahele ja külapoodi kõlbab Lambo imeliselt. Neljakäiguline, diiselmootoriga ja 25 hobujõuga traktor on suuresti Lamborghini entusiastide huviorbiidis, mitte nii väga tõsiste põllumeeste esimene valik.

Igal juhul võib sellise isendi soetamine olla lähim asi, mis sa Lamborghini ostmiseks teha saad. Ka klubis annab see sulle kullakaevajate seas olulise eelise, kui sa võid puhta südamega ja valetamata öelda, et sul seisab garaažis Lamborghini. Isendi demonstreerimine jäta aga seksijärgseks. Tark ei torma.


Allikas: www.coys.co.uk