1. Padja sisse ehitatud pult.


Oled sa kunagi laisalt kanaleid vahetanud. Ringvaade, uudised, uudiste sarnane saade, Ringvaade, Kondid. Midagi ei ole vaadata ja silm vajub ise vaikselt kinni. Kuid ärkad kõigest pool tundi hiljem, sest pult, mis uinudes kätte jäi, teeb nüüd su selja all põrguvalu. Pult on kõva, plastikust, nurkadega ja kui maailmas on kaks asja, mille otsas sa uinuda ei taha, siis need on pult ja lego klots.

Õnneks on üks neist lahendust leidmas, sest välja tuldud padjaga, mis on ühtlasi ka pult. Just nimelt- unised teadlased on leitanud puldipadja, sest... sest miks mitte? Suured nupud, selge kiri – see pehme ja mõnus peatugi suudab üle võtta kuni kuue seadme puldi omadused. Seega sa ei pea muretsema, et kui sa tahad DVD mängijat käima panna, et sa pead teise tuppa DVD patja otsima minema.

Ära ole narr – sa ei pea enam oma käsi tõstma, et puldil nuppe vajutada, vaid sa võid lihtsalt pead ühes või teises suunas padjal veeretada ning rahulikult teleka ees edasi norsata.

2. Postkasti kontrollija


Kui sa oled seda tüüpi inimene, kes ei ole just eriti sillas sellest, et mõttetult sissesöödud energiat raisata, siis see toode võib olla just sinule. Praegu pead sa selleks lihtsaks toiminguks end voodist välja veeretama, läbi terve elamise end lohistama, uksest välja astuma, võtma ette terve tee postkastini ja kõike selleks, et vaadata, kas post on juba saabunud. Olgem ausad, sul pole plaanis maratoni joosta ja seega pole sul vaja seda ka igapäevaselt postkastini käimisega harjutada.

Jumal tänatud ei paku Jaapan vaid fetiš-pornot, vaid nägi, et laiskade inimeste maailmas on üks asi täielikult puudu – nii loodigi imeline seade tänu millele ei tule end enam diivanilt püsti ajada, vaid võib seal samas istudes omada ülevaadet, kas postkastis midagi põnevat peidus on.

Sa ei pea tegema muud kui paigaldama postkasti antenniga seadme ja kui postiljon toob sulle midagi, siis teine seade, mis asub sul toas, annab märku. Et sa iga lipiku ja reklaami järele jooksma ei peaks, siis on see seade ühtlasi ka loendur ning nii omad pidevat ülevaadet, kui täis su postkast on, ilma, et sa end selleks püstigi ajama peaks.

3. Puldiga prügikast


Kas sa oled kunagi olnud sarnases olukorras? Istud ja naudid jõudehetke oma lemmiktugitoolis, kui sa avastad, et terve su süli on kommipabereid ja õllepurke täis. Mis sa siis sellisel juhul tegema peaks? Püsti tõusma ja ära viima? Hullumeelsus! Selline mõtlematu tegevus võib lõppeda sellega, et sul jääb „Kaua võib” saatest pool nägemata. Täiesti lubamatu. Nüüd ka ebavajalik, kuna ülilaisad teadlased on võtnud vajaduse prügikasti järele minna, vaid see tuleb ise sinu juurde.

Sa ei pea enam oma pruuti paluma, et ta prügi kööki minnes kaasa võtaks. Sa ei pea enam taskurätte tooli vahedesse toppima, ega maas olevat prügi diivani alla nügima. See puldiga prügikast ei ütle kunagi, et ta ei viitsi, või, et ta on väsinud, või, et ta pole sinu ori, või mis kõige hullem, et sa peaksid end natuke rohkem liigutama. Ei midagi taolist. See lihtsalt veereb sinu juurde, võtab kõik prahi endaga ühes ning kaob. Sellesse suhtesse tasub investeerida!

4. Külmkapp/öökapp


Sa oled voodis. Uinumas. Kuid on vaid üks asi, mis segab sul niisama vedelemast – sinu pöörane isu väikese õlle ja singivõileiva järele. Idee järgi võiksid sa ju kööki minna, kuid see tähendaks, et sa peaksid ärkama. Ei, kui sa plaanid poolunes kõhtu täita, peab see olema nii mugav kui võimalik.

Selleks on loodud külmkapp, mida saab kasutada öökapina ja Amazonist saab selle endale soetada olematu 599 dollari eest. Sa võiksid küll selle raha eest endale ammu soovitud jalgratta osta, kuid jalgratta sõit ajab higiseks. Ilmselgelt ei mõelnud sa seda soovides selle peale. Kuid see kapp on sul koguaeg olemas ja mida iganes sa sinna sisse topid, võid sa kindel olla, et see ootab sind seal. Alati.

5. Robotniiduk


Oh, kõiki neid kordi, kui sa oled oma lapsed aeda niitma saatnud ja sa taipad, et sul polegi lapsi. Mida sa siis tegema peaks? Ise niitma? Aga uinak? Õnneks on nüüd lahendus, mis on eestlastest aiaomanike üks lemmik oste – robotniiduk. Pane see aeda, seadista ära ja see niidab sinu eest.

Me teame kõik, et robotid on hirmsad ja et ühel päeval hakkavad nad mässama ja võtavad maailma üle. Kuid hetkel on nad jätkuvalt meie orjad, mis tähendab, et need tüütud tööd, mida me peaksime muidu ise tegema, saame me neile delegeerida. Mõelda vaid, kui sa selle 900 ruutu ise peaks niitma. See tähendaks poolteist tundi maha visatud aega. Iga nädal. Ega sa mingi sportlane pole. See on ju peaaegu nagu trenn.

6. Taimekasvataja


Kui paljud meist on potis mõnd taime kasvatanud ja avastanud kolm nädalat hiljem, kui taime prügikasti viskame, et seda tuleb ju kasta ka. Õnneks on siin samas Eestis loodud toode, mis võtab ära sult selle rusuva pinge, et sa pead mitu korda nädalas meeles pidama, et sa ei ole ainus elav olend. Kastmine on tõsine töö ja sul on kohustusi niigi palju.

Click&Grow seadmega ei pea sa tegema mitte kui midagi ja selles oleme me ülihead. See tuleb juba komplekteerituna mulla ja seemnetega ning sa ei pea mitte kui midagi muud tegema, kui lisama ühe korra vett ja vajutad nuppu. Kõik. Sa võid end nüüd põhimõtteliselt aednikuks pidada. Aga selliseks nutikaks, kes viskab jalad seinale ja vajutab nuppu.

7. Diivani ergomeeter


Mis on raskeim osa trennist? Kui sa oled keskmine inimene, siis selleks on end diivanilt püsti ajamine. Õnneks on see katsumus möödas, sest sa ei peagi enam end püsti ajama. Ergomeeter, mida sa saad vändata suisa diivanil krõpsu süües, peaks kindlasti sul olemas olema, sest su arst ehk ütles sulle, et trenn on hea tervise aluseks.

Sa ei pea enam ronima ebamugavasse sadulasse, ega ole sunnitud seda värsket õhku hingama, vaid võid ka oma voodist jalad rippu lasta ning paar tiiru ergomeetril ära teha. Kes ütles, et sa pead voodist end püsti ajama, et vormi saada? Ilmselge rumalus. Säti aga padi kenasti kaela alla, lase jalad põlvest üle voodi ääre ja sõtku. Kui nii on ebamugav, siis ehk tuleb voodi jalutsisse istukile tulla (pahane torin, mis sa just kuuldavale tuua võisid, on täiesti mõistetav), kuid see on siiski parem, kui selleks korterist välja minna.

8. Laisa lugemisprillid


Lugemine. Öäkk. See on peaaegu nagu töö ju. Kuid nende prismadega prillidega, ei pea sa enam enda pead kergitama, et raamatut lugeda. Tänu prillide erilisele ehitusele, võid sa rahulikult oma padjal lamada ja samal ajal lugeda, ilma, et sa selleks ühtegi lihast pingutama peaks.

Kui lugemine pole päris sinu ampluaa, siis need prillid toimivad imeliselt ka teleka vaatamisel, sest kogu telekas toimuv peegeldab sulle prillidesse ja sa ei pea ühtegi lihast vaatamiseks kasutama. Pea meeles – see, et su kehas lihased olemas on, ei tähenda automaatselt seda, et sa neid kasutama peaks.

9. Keerlev kahvel


Õhtusöök võib olla paras peavalu. Mida ma söön? Mida ma tellin? Millest ma enda õhtisöögi kaaslasega räägin? Mida vähem stressi seda parem ja sa tõesti ei taha lisastressi sellega, et pead taldrikult spagette ise kahvli otsa keerutama.

Enam sa ei peagi, sest leitatud on pöörleva peaga kahvel. See on mugav, peidetud mootoriga ja see keerab spagetid ise kahvli otsa. Ei mingit ise mäkerdamist. Torka lihtsalt kahvel spagetihunnikusse ja jälgi nautides, kuidas see endale ise pikki nuudleid külge mässib.

10. Koera junnipüüdja


Sa oled niigi end ületanud ja koera jalutama viinud ning nüüd sa peaksid lisaks ka selle junne koristama? See tundub kuidagi üdini vale ja koera järgi koristamist ei tohiks sulle kaela riputada.

Enam ei peagi, sest toode nimega Pootrap püüab junni poolelt lennult. Mugav kotike, mis su karvase sõbra aanuse külge riputada tuleb, teeb selle räpase kummardamise töö su eest ise ära. Muki ju sinu järel tualetis koristamas ei käi, seega on ainult õiglane see, et ka sina tema järel seda tegema ei peaks.

Pea meeles – koera väärikus pole väärt seda, et sina end ebamugavult tundma peaksid. Las häbeneb.

11. Tasakaaluliikurid


Kõndimine. Maailm areneb. Kas me ei peaks kõndimisest juba edasi arenenud olema? Jalad ei pea olema ainult kõndimiseks. Need võivad olla ka lihtsalt selleks, et oleks kuhu pükse panna. Või selleks, et maha kukkunud õllekorki üles tõsta. Või et jalutsist tekki lähemale õngitseda. Kindlasti mitte selleks, et end orjakombel ühet kohast teise tassida.

Selleks on nüüd igal pool müügil tasakaaluliikurid, kus peale väikest õppeperioodi võid sa lihtsalt ühe koha peal seista. Jah, sa pead kasutama mingeid lihaseid tasakaaluks, kuid vähemasti ei aja see higiseks ja sa ei pea füüsiliselt end liigutama. Lisaks suudavad need liikuda kiiremini kui keskmise inimese kõnnikiirus. Mõistmatu on, miks üldse keegi veel tänapäeval kõnnib. See toode on kõigile neile, kes teavad, et kõndimine on luuseritele. Ei ühtki sammu enam!

Allikas: grunge.com