Neitsi 24. august - 23. september
Terve pikk sügiskuldne nädalavahetus pakub poissmehest Neitsile võimaluse armumaagias püherdada, uue armsamaga innukalt uusi nippe praktiseerida ja söömise asemele vanast heast veinikeldrist kaasa võetud veini trimbata. Ära lase võimalust mõõda, see on selle sooja viimane võimalus külmaks ajaks head partnerit leida.

Kaalud 24. september - 23. oktoober
Kuigi lootus sureb viimasena, on Kaaludel käesoleva nädalavahetuse parim võimalus massaažisalongis oodatud ja igatsetud lähedus kätte saada. Teine variant on mustalt turult krokodillipeenise pulbrit hankida, end seeläbi väekaks mõelda ja mõnda loomelinnaku ökokohvikusse lohutust leidma sättida.

Skorpion 24. oktoober - 22. november
Võta kallim kaasa ja säti nädalavahetuseks sammud tantristlikku praktikat katsetama. Ühtviisi nauditav on kogu protsess kui ainult end seda nautida lubad. Alustuseks pakutav hea söök ja maitsev veini mõjuvad armurohuna mis lõpuks sind ekstaasis püherdama julgustavad. Nendest päevadest võid kätte saada fiilingu mis sunnib sind tänast partnerit kõrge vanaduseni enda ihu ligi hoidmas.

Ambur 23. november - 21. detsember
See nädalavahetus ei saa lõppeda ilma, et seaksid sammud mõnda rajusse ööklubisse. Võta sõbrad kaasa ja naudi muusikat ja kauneid neide. Kui oled meeldiv ja seiklushimuline, võib öö küll pakkuda ka piire lõhkuvaid kogemusi ning lõplikku neitsilikkuse kaotust. Valikuid on mitmeid ja kui sa neid ise ei tee, teeb need sinu eest keegi teine.

Kaljukits 22. detsember - 20. jaanuar
Vana hea küünlavalgel püherdamine pakub sellel nädalavahetusel poissmehest Kaljukitsele piisavalt naudingut, et eluga rahul olla. Pane šampused varakult külma ja ära koonerda. Külm ajab kallimad sooja otsima, mis jälle võib kaasa tuua ootamatuid kohtumisi trepikojas, see muidugi pakub lusti asemel põrgulärmi. Logistika eelkõige!

Veevalaja 21. jaanuar - 19. veebruar
Käes on küttimise aeg. Tõmba parim rüü selga, kalla lõhna ohtralt peale ja viska võrgud välja. Ära lepi esimese ettejuhtuva piigaga. Nädalavahetus kestab ja ootab pikalt planeeritud ideede teostamist. Tantsuplats ja SPA on ühtviisi head kohad, et oma mehelikke võlusid välja näidata. On Sinu nädalavahetus, lusti sellega nagu jaksad.

Kalad 20. veebruar - 20. märts
Poissmehest Kala satub nädalavahetusel romantilisse unelmasse, Liiga palju mõnuaineid võib selle muidugi ära rikkuda, aga võimalused on head. Tee üks mõnuainetevaba nädalavahetus, helista numbrile, mille olid juba peaaegu unustanud ja lase end hellitada. Nüüd alles tunned mis elul pakkuda on ja milline on üks tõeline rüübe armujooki.

Jäär 21. märts - 20. aprill
Oled teinud plaani nädalavahetuse sportlikult veeta, kuid üks ei sega teist. Pidu saab poissmehest Jäära ka spordirajal kätte. Algul vaev ja higi, seejärel lõbus koosistumine sportlasi toitlustavas Kõrtsis. Hea tume õlu ja toredad kaaslased on just need mida vajasid, et endaga ära leppida ja elu jälle rõõmsamal pilgul vaadata.

Sõnn 21. aprill - 21. mai
See ei ole poissmehest Sõnni jaoks hea nädalavahetus seikluste ja armurõõmude leidmiseks. Parim viis aega veeta on enesehaletsuses mõnuleda ja riiulist mõni hea seiklusjutt üles otsida. Küll tuleb sinugi aeg end üles lüüa ja mehetegusid tegema hakata, aga selleks on vaja veel veidikene aega varuda, katsu sellega lihtsalt leppida.

Kaksikud 22. mai - 21. juuni
Poissmehest Kaksiku tabamatu loomus kisub nädalavahetusel punaste laternate rajooni. Ära häbene, iga kogemus on hea kui pea selge ja mõistus terav hoida. Hea seltskonnaga punaste siidilaternate vahel jalutamine ei tähenda, et liiga palju riske peaksid võtma, kuid üks pisikene tuleb pigem kasuks kui kahjuks.

Vähk 22. juuni - 22. juuli
Oled lähedal hingesugulase leidmisele. Lase nädalavahetusel meeled valla ja võta vastu mis saatusel sulle pakkuda on. Leia meeldiv paik, kus aeg maha võtta ja uue tuttavaga üksteist tundma õppida. Kuula ja sa võidad kogu maailma, armastus on käeulatuses. Sa tead, et selle leidmine on olnud pikk ja keeruline teekond, nüüd on ta käes.

Lõvi 23. juuli - 23. august
Pühapäevane jumalateenistus ei pese maha nädalavahetusel toimunud orgial juhtunut. Liiga palju seksi, liiga palju mõnuaineid ja liiga suur pohmell. Võta aru pähe enne kui lappama lähed, aga küllap ikka lähed. No ja siis võta sõber käekõrvale ja katsu pühapäevahommik oma hingele pühendada, ei saa lubada et aitab, aga keda sa enne kuulanud oled.