1. Tüdruksõbra või poisssõbra nimi. See on vist üks enim ületätoveeritav liik, sest sedavõrd kirglikud suhted, mis sunnib noori tätoveerija salongis üksteisele igavest truudust vanduma, põhinevad emotsioonidel, aga emotsioonid lahutvad. Nii ka suhted. Vaevalt su uus partner tahab su kanni pealt iga kord su eksi nime kokku veerida.

2. Enda nimi. Kui sa just ei ole Jason Bourne või mõni muu tüüp, kes lambist oma nime ära unustab, siis mis see põhjus olla võiks?

3. Ingliskeelsed klišeelikud sloganid. Näiteks slogan „No Regrets” on kõige sagedamini valesti kirjutatud lause üldse. Pole harv, kui lause, mis käele või seljale ilmub, on hoopis „No ragrets” või „No regerts”. See on vaid üks näide, kuidas väike näpukas, võib inimese naerualuseks muuta. On meil Eestiski üks 15 minuti kuulsus, kelle otsaesises tätoveeringus oli rohkem vigu kui ette võiks kujutada. Pealegi, missugune slogan võiks olla selline, mille sõnum on sulle sama oluline 20 aastaselt nagu see võiks olla ka 80 aastaselt? Kui sa leiad sellise, siis lase käia, aga tea, et maailmas on tuhandeid ja tuhandeid neid, kes arvavad samamoodi.

4. Trendidega kaasa minemine. Populaarsed häštägid ja laulunimed ja laulude sõnumid on populaarsed sellepärast, et need on hetkel trendikad. Kõik trendid aga hajuvad. Ja kui sa arvasid viis aastat tagasi, et „yolo” oli lahe sõna, mida kanda, siis vaevalt, et sa seda täna ikka veel arvad.

5. Perekonnaliikmete näod. Esiteks näevad need pea alati ülikahtlased välja. Harva on kunstnikul õnnestunud pildi põhjal su lähedase õige emotsioon ja olek tabada. Pealegi, kui sa skoorid mõne tibiga, kas sa tõesti tahad, et su ema nägu oleks vastu ta rinda surutud?

6. Silmamuna tätoveeringud. Juhul, kui sul ei ole lootust saada osa järgmisel hooajal sarjas „Elavad surnud”, võid kindel olla, et sa enda otsust peagi sügavalt kahetsema hakkad.

7. Tribal tätoveeringud. Jumal tänatud, et see hullus välja suremas on. Mike Tysoni ja Dwayne Johnsoni tribalitest on enam kui piisav selleks eluajaks.

8. Kanji tätoveeringud. Üldse ka erinevad hieroglüüfid. Kui me läheme aasiasse, siis pole kusagil näha, et inimesed kirjutaks massiliselt suvalisi ingliskeelseid lauseid. Kui sa ei taha, et keegi aru saaks, mis sul kirjutatud on, siis äkki oleks targem see kirjutamata jätta?

9. Pisara tätoveering silma all. Kui sa pole kedagi mättasse löönud, siis pole sul tegelikult ka asja enda silma alla pisarat kribada. Wikipedia annab teada, et tegelikult on teine põhjus veel, millele pisar osutab ja see tehakse neile, kes vanglas himurate meeste mängukanniks on. Loodetavasti ei ole sul kummagi asjaga pistmist olnud ja seega on soovitatav leida mingi muu koht kehal, kuhu pisar soovi korral sobitada.

10. Lemmiku sportmeeskonna logo. Osta endale vimpel, või müts, või logoga t-särk, aga ära tätoveeri seda logo enda kehale. Mõtle, kui keegi oleks kunagi joonistanud endale Ehitustööriista, Nybiti või Tartu Delta logo. Mida see täna ikka veel esindaks? Et kunagi oli üks sats, kes oli täitsa enam-vähem?

Allikas: mademan.com, wikipedia.com