1. Ta kingitused ei meeldi sulle

Kuigi sulle võib tunduda, et tal on jumala ükskõik, mida ta sulle kingib, haavab su naer või solvunud pilk teda väga. Kui kole tema valitud käekett või kõrvarõngapaar ka poleks, kiida teda ja ole rõõmus!

2. Ta ei meeldi su sõbrannadele

Mees võib küll öelda ja käituda nii, nagu talle ei läheks iial korda mitte kellegi arvamus, kuid tegelikult soovib ta väga, et su parim sõbranna tema poolt oleks. Ta teab väga hästi, et sel juhul peksab tema kõik ligitikkujad baaris su ümbert minema.

3. Ta ei rahulda sind piisavalt

Ta näeb, et sa loed Naistekast seksinippe ja uurid Cosmost uuemaid seksiuudiseid ning see teeb ta väga ebakindlaks. See tähendab, et sa tead midagi, mida tema ei tea, ta peab kiiresti järele jõudma ja uued nipid endale selgeks tegema, muidu sa ei ole rahul.

4. Ta ei näe hea välja

Mehed võrdlevad end ajakirjade kaanepoistega täpselt samamoodi nagu sina võrdled end Victorias Secreti modellidega. Nad tunnevad end seda tehes täpselt sama halvasti kui sina. Kinnita siis talle aeg-ajalt, et ta on jätkuvalt väga kuum ja kena!

5. Sa ei taha temaga abielluda

Te võite olla koos juba 10 aastat, kuid ettepanekut pole ta siiani teinud, sest ta ei ole ikka veel päris kindel, kas sina tahad temaga tõesti elu lõpuni koos olla.

6. Sa pole õnnelik

Äkki sa lihtsalt teeskled? Äkki sa pole rahul oma eluga, oma koduga, temaga? Ta ei tea, ta pole kindel ja ta muretseb.

7. Sa pole tema tööga rahul

Mehe jaoks on tema töö ja rahaline seis üks olulisemaid asju tema elus. Kui need asjad pole korras, tunneb ta end alaväärtuslikuna, õnnetuna, saamatuna ja mis peamine — ta ei julge sulle otsagi vaadata, sest pelgab, et sinagi pead teda luuseriks. Ka siis, kui kõik on pealtnäha korras, mõtleb ta ikka, kas sina oled rahul.

8. Sa tahaksid, et tal oleks rohkem raha

Eriti kui sa räägid pidevalt ja raskelt ohates sellest, kuidas sõbrannad käivad reisidel, kuidas nende mehed annavad taskuraha ja poputavad ilusate kingituste ja spaapakettidega…

9. Sa võrdled teda teiste meestega

Ta pelgab, et jääb rahaliselt, positsioonilt, välimuselt, oskustelt ja võimekuselt su eksile, mõnele sõbrale või kolleegile alla. Ja et sa tead seda ja et see käib sulle pinda.

10. Su sõbrannad räägivad teda taga

Ta ei tea, millest te sõbrannadega omavahel räägite ning ta kardab, et arutlusel on tema ning mitte just eriti heas valguses.

Allikas: Madame Noire

Ilmunud varasemalt rubriigis meestekas