1. Tüdrukud riietuvad paljastavalt, sest nad arvavad, et see on seksikas. Naised teavad, et nad on vastupandumatud riietusest sõltumata.

Tõeline naine teab, et seksikus ei peitu ainult riidevaliku taga. Selleks, et olla vastupandamatu, ei pea riietuma avara dekolteega pluusidesse ning miniseelikutesse.

2. Tüdrukud eeldavad, et nende kallimad teavad, mida nad tunnevad. Naised kasutavad tunnete väljendamiseks sõnu.

Tõeline naine saab aru, et täpselt samamoodi nagu tema ei suuda lugeda oma mehe mõtteid, ei suuda ka mees lugeda tema mõtteid. Nad teavad, et mehed ei ole selgeltnägijad. Seepärast ei pahanda nad ka mõttetute ja tühiste asjade peale.

3. Tüdrukud eeldavad, et nende kaaslane maksab alati restoraniarve. Naised on rahaliselt iseseisvad.

Naistele meeldib oma meestele meelde tuletada, et nende suhe toimib tänu austusele ja armastusele, mitte raha olemasolule. Tüdrukud aga eeldavad, et mehed peavad nende eest maksma absoluutselt igal pool.

4. Tüdrukud käivad pidudel ja joovad end alati täis. Naised oskavad tähistada, kuid samas teavad enda piiri.

Kas tunned seda naist, kes klubis lühike kleit baarileti ääres järgmist jooki kiibitseb? Muidugi mitte, sest tõelised naised ei tee nii!

5. Tüdrukud ei suuda ära oodata, kuni nad saavad Facebookis oma suhtestaatust muuta. Naised unustavad ära, et neil sotsiaalmeedias üldse konto olemas on.

Tõeline naine elab elu pärismaailmas, mitte virtuaalselt. Ära muretse, küll ta ka oma suhtestaatuse ära uuendab. Ta lihtsalt ei tee seda esimese viie minuti jooksul.

6. Tüdrukud vaatavad suvalisi saast-seriaale, naised loevad raamatut.

Naised saavad aru, et intelligentsus on oluline ning viib elus edasi. Loomulikult ei tähenda see, et nad kunagi end lõdvaks ei laseks ning televiisori ees ei pikutaks. Nad lihtsalt oskavad saateid valida.

7. Tüdrukud räägivad tühistest asjadest, naised oskavad sisukat vestlust pidada.

Paljud tüdrukud ei suuda pikalt vestluseid hoida. Miks? Sest nad ei hoia end maailmas toimuvaga kursis. Samuti on nad enamasti vähese lugemuse ja teadmiste pagasiga. Seetõttu on nendega rääkimine igav.

8. Tüdrukud söövad salatit. Naised söövad seda, mida nad tahavad.

Ka naised söövad salatit. Erinevus on selles, et nad ei söö salatit ainult seepärast, et näida dieedil olevat. Nad söövad salatit, kui neil on selle järgi isu ja tahtmine. Tüdrukud aga kipuvad lihtsalt teiste ees eputama, kodus salaja haaratakse ikka krõpsupaki järele.

9. Tüdrukud jäävad kindlaks sellele, mida nad teavad. Naised otsivad võimalusi, et oma silmaringi igal moodusel avardada.

Naised teavad, et kogemus saabub tegutsedes. Seega nad annavad endast parima, et kohtuda võimalikult paljude inimestega, näha maailma ning leida uusi võimalusi. Tüdrukud pole päris kindlad, et mis eesmärgiga nad siia ilma sündinud on — nad loodavad, et üks hetk tuleb prints ja viib neid valgel hobusel suurde lossi.

10. Tüdrukud vajavad kaitset. Naised ei vaja kedagi peale iseenda.

Jah, naised on iseseisvad! Ja neil ei ole tegelikult enda kõrvale mitte kedagi vaja. Pole midagi seksikamat kui iseseisev naine. Kahjuks paljud tüdrukud aga ei küündi selle tasemeni mitte kunagi.

Allikas: Elite Daily

Ilmunud eelnevalt portaalis Meestekas