1. Ebakindlus. Mitte miski ei jahuta naisi maha kiiremini, kui ebakindlus. Lõpeta uskumine, et sulle meeldiv näitsik on kõrgemast liigast. Ei ole. Ta tuli samamoodi ema üsast välja nagu sinagi ja sa oled vähemalt sama hea. See võib küll olla naisele meelitav, et sa teda nii heaks pead, kuid selliselt end alaväärsena tundvana, võib ka tema seda uskuma jääda ja eneselt küsima hakata, et äkki sa ei ole tõesti tema jaoks piisavalt hea.

2. Arrogantsus. Tegelikult ei ole ennast täis olemine midagi enamat kui püüd varjata enda ebakindlust. Kui sa avastad, et sa kiidad ennast talle, kui hea saak sa oled, siis usu, ta hammustab su vale läbi. Sa ei pea veenma naist, et sa oled hea saak. Alles siis, kui sa suudad veenda selles iseennast, suudad sa selle ka talle maha müüa. Enesekindel mees, kes ei vaja teiste kinnitust enda väärtuses, on vastupandamatu.

3. Sõltuvus. Ta ei ole su ema. Näita talle, et sa tuled oma eluga ise toime, kuid sa tahad seda jagada ka temaga. Mitte, et sul on vaja teda oma naiseks. Te olete kaks eraldiseisvat inimest. Ära ahista teda, et te olete kokku loodud. Ei ole.

4. Armukadedus. Armukadedus osutab otseselt usalduse puudumisele, mis viitab taaskord ebakindlusele. Kui sa oled armukade, siis enamjaolt tähendab see, et sul on tegelikult endal midagi varjata, või sa kannad ikka kaasas seda koormat, mille jättis sulle su eks, kes sind kuus aastat tagasi pettis. Väga ebaseksikas.

5. Igav vestlus. Sa ei pea ennast viimse vindini ette valmistama, justkui sa läheksid tööintervjuule, aga siiski vii end natukenegi kurssi, mis maailmas toimub. Või siis vähemasti sinu maailmas. Me ei räägi siin poliitikast ja ka sina ei peaks sellest rääkima. Kuid naised hindavad tõelisi vestluseid, kus te võite rääkida näiteks perekonnast, reisimisest, elu õppetundidest ja muust taolisest. Kui jutt jääb pinnapealseks, siis selliseks jääb ka teie muu suhtlus.

6. Valelikkus. Valega kaugele ei jõua. Ega väljend „naised saunas rääkisid” pole õhust võetud väljend. Nad tõepoolest räägivad. Lisaks ka tänaval, kodus, sotsiaalmeedias. Tänapäeval, kus me elame infojagamise epitsentris, on valel eriti lühikesed jalad. Inimesed kipuvad uskuma ja usaldama inimest, kellesse nad armuvad ja seepärast istuvadki naised peale igat kohtamist tunde enda sõbrannadega telefonis muljetades, et saada ka nende arvamusi. Ja kui tema sõbrannad ei saa su valedele jälile, siis internet saab. Ole aus!

7. Lühikene süütenöör. Kui sa oled eriti kergelt ärrituv, siis see ei avalda naistele muljet. Vastupidi, see hirmutab neid. Baarikaklused ei ole vastupandamatud alfaisase tõestused nagu sa neid ehk ise selleks pead. See näitab hoopis, et sul on vihaprobleemid, mis on naistele tõsine ohumärk, kuna see näitab, et sa ei ole suuteline erimeelsusi täiskasvanulikult lahendama. Ja kui sa peksa saad, on veel hullem, sest siis oled sa ilma nii tüdrukust, kui väärikusest.

8. Huvide puudus. Ära ole üks neist tüüpidest, kel pole mingeid huvisid. Võib-olla õpid sa kitarrimängu, või äkki on linnas üks restoran, mis sulle väga meeldib. Misiganes see on, jaga seda temaga. Inimestel tekib huvi, kui nad näevad teises inimeses midagi, mis nende tähelepanu köidab. Kui sind ei huvita miski, või sa ei tea mitte millestki midagi, oled sa lihtsalt möku, kellega millestki rääkida pole.

9. Hoolimatus teenindajate suhtes. Lugupidamatus on äärmiselt eemalepeletav omadus. Punkt. Naised pööravad vägagi tähelepanu, kuidas sa kohtled neid, kes sind teenindavad, et saada aimu, kuidas sa võid kunagi suhtuda neisse. Seega, püüa olla aupaklik ja viisakas nii kelneri, taksojuhi, kui Telia klienditeenindajaga, hoolimata sellest, et sa oled viimased 40 minutit ootel olnud.

10. Isekus. Kas me räägime isekusest voodilinade vahel, või neist väljaspool, siis isekus on igas vormis ebameeldiv omadus. Ei räägi siinkohal lillede toomisest, mille võlu kaob iga korraga, kui sa neid peale mõnd enda tobedat tempu olukorra heastamiseks tood. Räägime hoopis tema vajaduste teadvustamisest inimesena ja nendele reageerimine.