Vajutades õigeid nuppe, võid oma naise ajada peast hullupööra tiiraseks sellest ise arusaamatagi. Kuidas? Siin on sulle 12 nippi, mis endale kõrva taha panna.

Kasuta oma käsi

Haara ta käest, kui õhtul koos mõnd seriaali vaatate või tänaval ringi jalutate. See paneb teda end hästi tundma. Terve tema keha täitub liblikatega ja kõik mõtted koonduvad hetkega ainult sinule. Kas teadsid, et tema käelabas on lausa 40 tuhat närvilõpet?

Meri on, meri jääb

Vii ta randa, järve äärde või lihtsalt basseini ujuma. Uuringud näitavad, et vee ääres viibimine aitab lõõgastuda ja tõstab seeläbi ka libiidot.

Ekstreemsed trikid

Adrenaliin paneb vere käima ja ajab hulluks — tõestatud! Hingamine kiireneb, süda hakkab kiiremini käima.. Kas kõlab tuttavalt? Jah, see kõik toimub ka seksi ajal. Rohkem ekstreemsust!

Tee talle kurgisalatit

Teatud lõhnakombinatsioonid tekitavad inimestes seksuaalseid reaktsioone. Naiste jaoks pidavat näiteks toimima kurgi ja kange alkoholi lõhn.

Pane tuled kustu

Pime tuba ei tähenda automaatselt erutatud naist. Siiski aga on kahjuks paljud naised oma keha suhtes vägagi ebakindlad ja häbenevad valguse käes alasti olla. Seega, kustuta tuled ja süüta küünlad!

Toida tema fantaasiat

Naised mõtlevad seksist umbes 19 korda päevas. Kindlasti on ta seega suutnud välja mõelda midagi, mida ta kindlasti proovida sooviks. Katsu talt see info meelitades välja saada ja vii see ellu!

Sosista

Miks mitte talle keset toidupoodi või pidu kõrva sosistada, mida sa temaga pärast teha tahaksid? Usu, see ajab ta täiesti pööraseks. “Ma riietan sind õhtul lahti ja …”

Higistage!

Füüsiline tegevus suurendab tundlikkust ja tõstab ka testosteroonitaset. Minge koos jooksma või jõusaali, ajage oma kehad kuumaks! Hiljem kojujõudes võite uuesti kaloreid põletama hakata.

Las ta ootab

Kiusa oma armsamat. Hammusta teda õrnalt õlast, kui ta hommikukohvi teeb või suudle teda armastavalt. Alusta juba varakult, nii on kindel, et ta ei suuda isegi rahulikult tööd teha ja kibeleb koju linade vahele.

Kodused tööd tulevad appi

Paarid, kes koos koristavad, on ka teineteisega rohkem rahul. Nende suhe on õnnelikum, sest naised hindavad mehi, kes ka kodustes toimetustes neile appi tulevad. Ole siis üks neist — abista oma kallimat, usu, sa saad selle eest õhtul heldelt tasutud.

Tehke paus

Nädal aega tsölibaati võib vägagi värskendavalt mõjuda. Nii võitegi taasavastada kire ja iha, mis suhtest millegipärast kaduma läinud on. Nädala möödudes ei suuda te teineteisest käsi eemal hoida.

Pange soovid kirja

Sageli ei tea isegi 15 aastat koos elanud paarid, mis nende kallimale meeldib või ei meeldi. Seega, kalla talle klaasike veini, võta pastakas ja paber ja las ta räägib sulle. Pane ta soovid kirja ja asu neid ükshaaval täitma.

Artikkel ilmunud ka portaalis Naistekas.

Allikas: Men’s Health