Harva on olukordi, kus peale öist maratoni tuleks neidis hommikukohvile ja kiruks, et see eilne seks oli ikka väga niru ja ootused olid palju kõrgemad. Naised on teada tuntud teesklejad ja suudavad oma värisemise ja oigamisega ka kõige kobama mehe enesehinnangu lakke ajada. Seega pole neilt mõtet küsida ja tuleks vaadata muid signaale, mis kas kinnitaksid või lükkaksid ümber uskumuse, kas sa ikka oled voodis elav legend? Kui sa tunned end järgnevates punktides ära, siis ära muuda midagi. Kui see nimekiri on sinu arust jama, siis püüa edaspidi mitte keskenduda sellele, mida sa arvad, et ta tahaks, vaid tee oma kodutöö enne ära. Siin hea koht, kus sellega alustada.

1. Suudlemine tõmbab ta kiirelt käima

Õige emotsiooniga suudlemine võib naise erutuse hetkega lakke lüüa. Ära püüa oma keelega tema mandleid masseerida, vaid pane käsi ta kaelale ja suudle teda päriselt. Kui te olete suudeldes samal lainel, võid sa kindel olla, et sa oled kõike õigesti tegemas.

2. Ära koonerda eelmänguga

Eelmäng on ülioluline. Kui sa üritad end temasse toppida enne kui ta valmis on, ei tee sa muud, kui talle haiget. Võta aega ja näita, et tema vajadused on sinu jaoks tähtsamad, kui su enda omad.

3. Oled 100% enesekindel.

Enesekindlus on seksikas. Ära aja segi ülbuse ja üleolevusega. Tea, mida sa tahad ja tea, et tema tahab ka.

4. Su eks-sõbratar julgeb ka peale lahkuminekut tunnistada, et seks oli imeline

Kui see ei aja su ego lakke, siis mis veel? Kui su endine partner tunnistab, et teie vaheline seks oli hea ja ei looda seda sinult uuesti saada, võid sa kindel olla, et ta ei valeta.

5. Kui su sõber, kellega sa teed enamat kui oled lihtsalt sõber, püüab sind jätkuvalt külla kutsuda

Ingliskeelne väljend friend with benefits tähistab sõpra, kellega ollakse rohkem kui lihtsalt sõbrasuhetes. Tavaliselt lõpeb see suhe siis, kui emb-kumb leiab endale kellegi püsivama. Kui aga ta püüab sind endale külla saada ka siis, kui ta teab, et sa oled endale leidnud kindla partneri, on sel kaks põhjust: 1. ta on nõme ja 2. sa oled voodis kuramuse osav.

6. Kui naised küsivad, kuidas sa mingis seksielemendis nii osav olla saad

Midagi, mida sa pidasid tavaliseks, võib olla tegelikult miski, mida sa teed ülihästi. Kui naine siis küsib, et kust sellised oskused tulevad, siis tõsi võib olla ka see, et sa lihtsalt ühel korral nägid seda pornokas. Kuid püüa seda mitte välja öelda. Ütle, lihtsalt, et sa püüad lihtsalt tunnetada tema keha. Ka siis, kui sa tegelikult ei tunneta. Naistele meeldiks see vastus.

7. Sa suhtled oma partneriga

Hea seksi aluseks on kuulamine. Kas sa peaksid kiirendama tempot, või vastupidi vaiksemalt võtma, või on aeg poosimuutuseks, selleks, et seda tajuda, tuleb märgata partneri kehakeelt, või lihtsalt sellest rääkida ja küsida aeg-ajalt, kas tal on hea.

8. Ta on häälekas

Loomulikult on alati võimalus, et ta lihtsalt teeskleb. Kuid küll sa mõistad, kas ta on ikka asjas hingega sees. Kas ta on ikka tegelikult tulemas. Kui sa sukeldud peaga alumisse ossa, mis ta jalad värisema paneb, sunnib linast haarama ja su nime karjuma, siis tubli, sa oled ikka pööraselt osav ja võid julgelt enda üle uhkust tunda.

9. Ta tahab seda uuesti teha

Kui sa tõepoolest oled oma oskustega ta lati jupp maad üles poole tõstnud, siis ei saa tal sinust küllalt. Nii üllatav kui see ka pole, on naiste jaoks orgasmiga lõppev seks pigem erand kui reegel. Kui nad siis leiavad sellise partneri, kes neile seda pakub, tahavad nad veel ja veel.

10. Ta flirdib sinuga seksiäjrgselt

Kui teie voodiseiklus klappis, soovib ta sinuga päev otsa suhelda ja annab vihjamisi ka teada, et ta tahaks seda varsti uuesti teha. Loodetavasti piltidega, mis ta sulle telefoni saadab. Pole paha!

11. Ta otsib sinuga kogu aeg füüsilist kontakti

Ta võib sulle küll päev läbi saata vallatuid sõnumeid ja pildikesi, kuid jälgida tuleks hoopis tema kehakeelt, mis reedab, mida ta tegelikult tahab. Teod räägivad rohkem kui sõnad. Jälgi, kui sageli ta sind füüsiliselt puudutab. See võib olla tema püüd sulle märku anda.

12. Sa oled rahuldatud

Oluline on, et mõlemad partnerid tunneksid end peale seksi ühtemoodi mõnusalt. Kui seksis osaleb kaks inimest, siis võiks ka selle tulemusel mõlemad tunda kergendust ja naudingut. Kui sa tunned end veidralt ja ebamugavalt, siis tõenäoliselt tundis tema end täpselt sama moodi. Kui sa tundsid, et see oli kuum ja kirglik, siis tõenäoliselt tundis tema end samuti nii.

13. Sa ei võta asja liiga tõsiselt

Seks on naljakas. Sa võid kindel olla, et seksides võib ette tulla veidraid olukordi, kuid kui sa ei jää neid põdema, vaid suudad nende üle naerda, jääb nii sinu kui tema tuju head tulemust soosivaks, kuna võtab pinged maha

Allikas: mademan.com