1. Ära suurenda naise kodutööde hulka, jättes oma asju laokile. Kui sa ei ole loomult korraarmastaja, siis ole vähemalt mõistev teiste suhtes.

2. Ära istu kuumal suvehommikul maikaga hommikusöögilauda ainult sellepärast, et lauas on vaid sinu naine. Ta on samasugune naine nagu ka teised naised. Kui seal oleks teised naised, riietuksid sa ju viisakalt. Kas su naine väärib seda. Eriti su naine.

3. Ära ole lodeva kehahoiakuga. Keegi ei hinda lodevat meest.

4. Ära vaata asju ainult mehe vaatenurgast. Püüa end panna naise olukorda ja näha, kuidas oleksid sina rahul nende asjadega, mida tema regulaarselt taluma peab.

5. Ära delegeeri liha lahtilõikamist naisele vabandusega, et sina lihtsalt ei oska. Sul peaks olema häbi, et sa sellist pisikest asja oma naisest kehvemini oskad. See, et sa selles kobam oled, näitab, et sa oled lihtsalt laisk. Pealegi peaks mees olema see, kes on laua pea.

6. Ära keeldu alati naisega poodidesse minemast. Muidugi on see ilmatuma tüütu, aga vahel vajavad naised meie nõu ja meil peaks olema hea meel seda pakkuda.

7. Ära kõhkle kommenteerimast aeg-ajalt, et su naine näeb väga hea välja. See, et sa seda mõtled, ei paku talle mingit rahuldust. Selle ütlemine teisalt pakub aga väga.

8. Pea oma naise sünnipäeva meeles. Isegi, kui ta ei soovi, et terve maailm ta vanust teaks, tahab ta, et sina mäletaks.

9. Ära arva, et kuna sa ei suuda osta kallist kingitust, et siis ei maksa üldse midagi osta. Ka väikseim kingitus pakub suurt rõõmu, kui see tuleb südamest.

10. Ära hakka mossitama, kui asjad lähevad valesti. Kui sul on millegagi probleem, siis ütle see välja ja mine eluga edasi.

11. Ära tülitse oma naisega. Ka tema ei saa sinuga tülitseda, kui sa sellega kaasa ei lähe. Nii nagu muda kleepub külge, kleepuvad ka sõnad, mida vihasena välja loobitakse.

12. Ära arva, et armastuse välja näitamine ei ole enam vajalik, kuna ta peaks sellest peale pikka kooselu juba ise aru saama. Naine hindab suudlusi ja hellitusi ja teisi pisikesi armastusavaldusi enda mehe poolt ka siis, kui ta on juba ise vanaema.

13. Kui su naisel on mõni füüsiline ebatäius, siis ära pööra sellele tähelepanu. Ilu tuleb seestpoolt ning pealegi mõistuseilu on kordades kaunim kui kehailu.

14. Ära kutsu oma naist argpüksiks, kui ta kardab ämblikku. Tõelises ohuolukorras oleks ta arvatavasti sama vapper nagu sinagi.

15. Ära eelda, et su naine on igas asjas sinuga ühte meelt. Jah, mõnele meeldib, et naine on nagu kaja ja kordab ainult samu mõtteid, kuid kaja muutub pikapeale väga tüütuks.