Ära palu kätt võhivõõraste ees!

Abieluettepanek peaks olema kahe inimese vaheline asi. Jäta võõrad sellest välja. Isegi, kui nad otseselt ei osale, vaid on seal kui kõrvaltvaatajad. See on privaatne asi ja kui teed seda suure rahvasumma ees, nagu korvpallimängu vaheajal, siis jääb mulje, et teed seda pigem tähelepanu kui naise saamiseks. Või on kõik su kaardid pandud sellele, et võõraste ees ei julge ta „ei” öelda. Tee otsus, mis on edaspidises elus olulisem – kas see naine või vaatamised Youtube'is. Youtube'i jaoks võid midagi muud ägedat teha. Näiteks filmi enda uisumatka.

Ära tee seda sõprade ja perekonna ees!

Mõistetav, miks keegi arvab, et see on hea mõte, sest õnne soovitakse ikka jagada nendega, kes on kihlatu ja naiseks paluja lähimad inimesed. Kuid selle rõõmu jagamine tuleks siiski jätta pärast kogu ühele põlvele laskumise korraldust. Abieluettepanek peaks olema intiimne tegevus, mitte selline, kus kuuled oma isa sosistamas ja õde itsitamas. Kui tõesti soovid seda hetke jagada, siis säti kaamera üles ja jaga hiljem salvestust.

Uuri enne maad!

Su kallim võiks aimata, et oled teda lähiajal kosimas ja see ei tohiks talle tulla nagu välk selgest taevast. Mõistlik mees suhtleks oma tulevase lähedase sõbranna või pereliikmega, et natukene maad kuulata ja seda mitmel põhjusel. Esiteks, kui sa oled oma hinnangutega täiesti võsas ja naine ei näe sind absoluutselt kui potentsiaalset peigmeest, siis lähedased sõbrad teaksid seda ja ütleksid sulle. Teiseks, enamik isasid oleksid kõrvust tõstetud, kui nende tulevane väimees neid sellest lükkest eelnevalt teavitab ja nõusolekut soovib. Pluss oleks naine liigutatud, kui ta kuuleb, et eelnevalt isaga rääkimas käidi. Kolmandaks, kui sa pole professionaalne juveliir, siis oht on, et vajad natukene abi. Tema sõbranna teab tema maitset ja tõenäoliselt ka sõrme suurust, sest naised on veidrad – nad laenutavad üksteise riideid ja ehteid.

Jäta toit rahule!

Oh, peidaks sõrmuse muffini sisse! Või uputaks selle veiniklaasi põhja? Panen hoopis siia pelmeeni sisse. Sõrmus käib karpi! Toidu sisse oli popp neid peita oma kümme aastat tagasi ja alati oli tore näha neid katkiste hambakroonidega pruute, kes kosilasele tänulikult otsa naeratasid. Ära topi seda toidu sisse, sest tegelikult on sõrmuse üleandmiseks kordi romantilisemaid viise. Näiteks, kui sa lihtsalt ulatad selle talle oma käega. PS! Veendu, et käes olev sõrmus ei oleks pelmeeni sees.

Ära püüa seda distantsilt teha!

Mis tahes viisi sa valid, kuidas seda distantsilt teha, siis mõtle uuesti. Ükskõik, kas otsustad küsimuse kinoekraanile kuvada või saadad küsimuse talle sms-iga, salvestad küsimuse DVD-le või saadad selle talle Facebooki vestlusesse. Ükski neist ei ole hea viis naise käe palumiseks. Kui sa ei vaata talle silma hetkel, kui küsimus üleval on, või sul ei ole võimalik teda kohe suudelda, kui ta jaatavalt vastab, siis oled sa midagi valesti teinud. Isegi, kui sa oled seda tuvi, kes talle sõrmuse ja kirjakese küsimusega viima pidi, väsimatult pool aastat treeninud, siis loobu sellest ideest. Mine parem jalutama sinna, kus on teile oluline koht ja kui hetk on õige, siis küsi see oluline küsimus ja meie siin kõik loodame, et see saab olema jaatav, sest päris ausalt: sa oled tõeline saak!