1. Soovimatu abi probleemide lahendamisel.

Eesti mees on probleemide lahendaja ja käärib igal võimalusel käised üles, et asja tuumani jõuda. Kuid naised räägivad vahel mitte selleks, et leida probleemile lahendust, vaid selleks, et probleem endast välja rääkida. Kui ta räägib sulle, kuidas ta Lauraga tülli läks, siis ta ei taha, et sa selle tüli lahendaksid, ega isegi tema poolel oleksid, öeldes, et Laura on tropp. Ta tahab lihtsalt kedagi, kes oleks olemas ja kuulaks. Tõenäoliselt ongi Laura tropp ja ta teab seda isegi ning sa ei eksi, aga ta ei räägi seda sulle selleks, et sa ta parimat sõbrannat solvaks.

2. Sarkastilised komplimendid

Ta tuleb kaunis õhtukleidis, naeratab sulle ja sa näed, et ta on imeilus ning sa teatad: „Noh, sa selle kitliga tuledki?” See võib olla küll naljakas, aga see tapab kogu romantika, mis selles hetkes olla võis.

Komplimentide tegemine võib tunduda hirmutavana, sest see muudab mehe haavatavaks. Kui sa ütled, et ta on ilus, võib ta suisa arvata, et ta meeldib sulle. Kuid kui sa tahad tulemusi, pead sa riskima enda kaitsekestast välja tulemisega, sest siiras ning hästi ajastatud kompliment jääb temaga pikaks pikaks ajaks. Ning sa ju tahad olla see tüüp, kes jääb tema pähe pikaks pikaks ajaks.

3. Sa naljatled, kui naine püüab tõsine olla.

Kõik naised loetlevad enda unelmate meest kirjeldades ühe asjana üles huumorisoone, kuid see ei tähenda, et sa peaksid kildu rebima siis, kui ta sulle enda kadunud vanaemast räägib, kellel on surmaaastapäev. Sa küll ehk arvad, et naer on parim ravim, kuid see ei ole alati nii. Ta püüab sulle midagi tõsist rääkida ja sina üritad Endel Kellapit samal ajal järgi teha. See ei tee ta tuju paremaks, vaid paneb hoopis sinu musta nimekirja.

4. Sa ei küsi kunagi, kuidas tal läheb.

Kui sa jutustad neiuga kas smsi või Facebooki teel, siis küsi julgelt küsimusi, sest muidu vestlus lihtsalt vaibub. Kuidas sa saad mängida tennist inimesega, kes su palle tagasi ei löö? Kuidas ta vastab pikale sõnumile, mis räägib su päevast, kui sa ei küsi lõpus, kuidas tema päev läks? Naised tahavad meest, kes on nende elust huvitatud. Mis raamatud talle meeldivad. Mis ta lemmik jäätis on. Kui sa ei ole selgeltnägija, siis kuidas sa võid teada, et see on rosinajäätis?

5. Kui sa parandad tema tühiseid eksimusi.

Ta räägib sulle oma esimesest autost, mis oli 1995 aasta Ford Sierra ja siis sinus miski jõnksatab, sest sa tead, et Sierrasid valmistati kuni 1994 aastani ning enne, kui sa lased tal oma juttu jätkata, pead sa selle ilmselge eksimuse ära parandama ja talle tema eksimuse selgeks tegema.

Kindlasti on ta nüüd tänulik, et sa ta eksimuse õigeks tegid? Vale! See, et ta ajas aastad segamini, näitab, et talle pole eriti oluline, mis aasta auto see oli ja kas see oli sinu jaoks nii suur oluline eksimus, et sellest rääkima hakata? Kui ta ei plaani Kuldvillakusse lähiajal minna, siis ei ole sellised tühised eksimused kohtingutel märkimist väärt.

6.Räägid aina, mis on naistele sobiv ja mis mitte.

„Minu arust on nii inetu vaatepilt, kui naine....”. Mis see just oli? Ma ütlen, mis see oli. See oli eriti lolli lause algus. Naised ei tee asju, et olla mehele meelepärane. Kui sulle ei meeldi, et naised kannavad sandaale, siis las olla. Nad ei kannagi selleks, et sul kõvaks ajada. Nad teevad seda, sest need on mugavad. Sa võid rääkida, mis ootused on sul oma tulevasele naisele, kuid see on ka hea viis üksinda koju minna.

7. Otsid võimalust, et vaielda.

Kui ta postitab Facebooki midagi, kus sa näed, et see on hea võimalus vaidluseks ja enda argumentide esitamiseks, siis äkki ootad korra. Äkki see ei ole nii hea idee, sest vaidlus ei ole alati tore. Vastupidi, kui keegi aina vaidleb ja kahtleb su sõnades, võib see olla tüütu ning kurnav. Sinu arvamus asjadest ei ole nii oluline, et see alati domineerima peaks. Kui sinu arust on Die Hard parem kui Lethal Weapon, siis las olla. Las talle meeldib oma. Kuigi olgem ausad, Die Hard on ikka hulga parem.