TEINE VIGA: KÄITUTE LIIGA SALAPÄRASELT, TÕRJUVALT VÕI EEMALOLEVALT

Te peate arvestama, et igal normaalsel naisel on kaasas nutitelefon, tahvelarvuti või mõni muu internetti sisaldav kaval vidin. Ja võite olla kindel: niipea, kui ta on teie käest välja õngitsenud esmase teie kohta käiva info – näiteks nime, töökoha või läbitud ülikooli – toksib ta info internetti, kontrollib teid Google, Facebook’i, Twitteri jne. – kaudu. Seega, teil pole mõtet enese kohta valetada. Tõde imbub pinnale nii ehk naa. Olge avatud, samas mitte liigselt: teie uus tuttav ei pruugi vääriliselt hinnata fakti, et käite siiani õhtustamas ema juures või et öösiti on teie padja all lapsepõlvest kallis mängukaruke.

Kui üritate liigselt infot varjata või moonutada, on oht, et näite umbusaldav, tõrjuv, hajevil. Tähelepanelikumad naised võivad seda tõlgendada kui teie ebapiisavat huvi tema suhtes.
See on halb.

Miks?
Sest naistele meeldib olla tähelepanu keskmes, samuti meeldib neile tunne olla jahitav, tunda, et te annate endast 103% tema tähelepanu võitmiseks.

See on tunnetuse küsimus, peenike teadus: oskus olla piisavalt avatud, samas hoida oma elu (teatud tahud) saladuskatte varjus. Vaid sellisel juhul olete edukas.

TEINE VIGA JÄTKUB: OLETE LIIGA AVATUD

Väike soovitus: ärge laskuge uue sõbrannaga koheselt pärast tutvumist lõpututesse tekstisõnumite maratoni. Naistel on üleloomulik võime teist välja imeda tundlikku infot just tühiste sõnumite, telefonikõnede või e-kirjakeste kaudu. Kohe, kui olete ennast täielikult avanud, lakkate olemast müsteeriline alfa-isane ning teie šansid skoorimiseks vähenevad järsult.

Samuti ärge trügige tema Facebook’i sõbraks – nii on ilmselt üritanud enne teid kümned konkurendid ning kuna teie olete hetkel liidripositsioonil, siis tõenäoliselt on tema eelnevad vägisi-sõbraks-ronida-üritajad ebaõnnestunud. Isegi siis, kui olete Facabook sõbrad, piirake tema ligipääs teie isiklikele fotodele- tal pole vaja kõike teada: mõnusad läbupildid sõbrale pühendatud poissmehepeost võivad olla teie jaoks ülikuulid, aga tema jaoks mitte.

Veelkord: õppige leidma ning tunnetama seda õhukest joont oma avatuse ning enese kohta käiva privaatinfo jagamise vahel.

Tehke seda ning enne kui aru saate, leiate end vinoteegist romantilise õhtu tarbeks head veini valimas ning järgmisel hetkel apteegist mööda minnes kaasa kahmamas peotäit kvaliteetseid kondoome.