1. Viisakas ja lugupidav suhtumine naistesse
Ootamatult ei olegi naiste silmas machod moes ja oluliseks peeti hoopis viisakat ja lugupidavat suhtumist naistesse. Prooviabielu Kalle küll seda ei kinnita, kuid 372 naist seadsid just selle omaduse kõige olulisemaks.

2. Enesekindlus
Enesekindlus on alati seksikas ja käib see nii naiste, kui meeste kohta. Kui sa ise pead ennast väärtuslikuks ja armastusväärseks, siis peavad seda ka teised. Oluline ongi mõista ja uskuda seda, et iga naine peaks olema õnnelik, kui saab sinu seltskonnas aega veeta. Siin on suur oht minna ka üleolevaks. Kuid kui sa vastad esimesele punktile ja oled naise vastu austav, siis ei ole ka üleolevuseks ohtu.

3. Mehe lõhn/parfüüm
Naised peavad väga oluliseks mehe hügieeni ja lõhn tuleb mängu alles siis, kui hügieeniga kõik lood korras on. Kui sa kasutad parfüümi, et varjata enda soovimatust duši all aega veeta, siis selline petuvärk on lühikese vinnaga. Naiste hagiase sarnane haistmismeel tabab iga ebameeldiva lõhnatooni ja siis pole su Dolce&Gabbanast midagi kasu.

4. Intelligentsus
Naisi paelub, kui mees teab midagigi ja tunneb kas või millegi vastu maailmas huvi. Neile meeldib, kui mees oskab kaasa rääkida ja omab huumorimeelt, mis intelligentsetel inimestel enamjaolt hästi arenenud paistab olevat. Mõne puhul isegi nii hästi, et keegi ei saa tema naljadest aru. Ole kasvõi natukene uudistega kursis ja tea mõnest asjast natukene rohkem süvitsi. Kui sa ka Kuldvillaku esimese voorus mõndasid vastuseid tead, võib see olla piisav, et naistele muljet avaldada.

5. Habe
Habe on uus vana. Sarnaselt muu moega, käib ka habeme kasvatamistrend lainetena. Kakskümmend aastat tagasi oli raskusi leida Kalamajas 30 aastast meest, kes oleks karvase lõuaga. Nüüd vaadatakse sealkandis imestunult neid, kes seal ilma habemeta käivad. Rääkimata retrojalgrattast ja traksipükstest. Habe näitab ajalooliselt meeste head testosteroonitaset. Loomulikult ei tule siin iga habe kõne alla. Veendu, et habe kvalifitseerub habemeks, sest kui see vaid meenutab õrnalt habeme sarnast moodustist, siis oleks ehk lihtsam Kalamajast eemale hoida ja sileda lõuaga käia.

6. Tugevus
Naine tahab tunda end kaitstuna ja mehelikuna nähakse mehi, kes suudavad seista enda ja nende eest. Mehe ajalooline roll on olnud kodu kaitsjana ja pole midagi mehisemat, kui füüsiliselt tugev mees, kes on soovitavalt natuke tavotiga näärdunud, enda puna-ruudulise flanellsärgi käised üles keeranud ja seisab hingeldades garaaži uksel, hoides käes üleelusuurust mutrivõtit. See on ilmselge märk, et mees on hirmus tugev ja sai just garaažis hakkama millegi eriti mehisega. Mõjub.

7. Tähelepanelikkus
Mees ei karda olla hoolitsev õrn. Pehmod kardavad, sest nad kardavad, et kui nad on, siis peetakse neid pehmodeks. Mehed selliste pisiasjade pärast, nagu teitste arvamus, enda tegevusi ei muuda. Naine tahab, et mees märkaks, mis on tema panus kodus, kui ta on endale uue soengu teinud, kui ta panustab teie ühistesse tegemistesse. Täpselt samad ootused nagu mehegi puhul. Seega võta kasvõi 1 minut ööpäevas ja märka kui ilus su naine on ja ütle seda talle. Isegi siis kui ta seda kohe tagasi ajama hakkab, võib see temas tekitada hea tunde terveks päevaks.

Kasuta neid juhiseid, et enda mehelik poole eriti välja tuua, sest nüüdsel ajastul on enesekindlatest, hoolivatest, tähelepanelikest ja tugevatest meestest eriti puudus. Solvuvate lumehelbekeste varjus on tõesti vahel tunne, et Troonide mängu lemmik lause „Winter is coming” võib peagi tõsi olla. Toome siis päikese välja.