1. Domineeriv hull

Mitte ükski naine ei hinda kõrgelt meest, kes oma kallima iga liigutust kontrollima peab. “Kus sa käisid? Kes sulle sõnumi saatis? Miks sa seal nii kaua olid?” Rahune maha, mees! Naine on ka ju inimene!

2. Vihane noor mees

Mees, kellel on sarved veel maha jooksmata. Mees, kes arvab, et iga asja peale peab närvi minema. Ja siis kontrollimatult karjuma. Jah, võib-olla on tore veeta temaga koos üks tormiline öö, kuid pärast seda muutub ta naise jaoks juba ajalooks.

3. Seksmaniakk

Olgu, mehed mõtlevad seksile väga-väga tihti. Tegelikult teevad seda ka naised. Aga siiski ei tähenda see seda, et millestki muust rääkida ei saa. Kui su vestlusampluaa hõlmab ainult seda, mis linade vahel toimub, siis mine raamatukokku ja laenuta sealt midagi asjalikku. Ehk leiad enda jaoks midagi uut.

4. Šovinist

Ta usub veendunult, et naise koht on köögis või pesumasina kõrval. Ja kui tema koju jõuab, siis peab kindlasti kodu olema küüritud ning soe toit laual auramas. Täielik koopainimene.

5. Paadunud ropendaja

Roppuseid lendab ühes ja teises suunas. Teda ei huvita ei seltskond ega asukoht, kus ta parasjagu viibib. Ja ta isegi ei suuda arvata, et selline käitumine tõeliselt nõme on.

6. Liigne entusiast

Entusiasm on tore, aga kui see muutub liigseks, siis kisub asi hapuks. Ühelegi naisele ei meeldi mees, kes tema küljes nagu takjapall ripub. Hoolitsus on küll ilus, kuid mõõudukust ei tohiks siiski unustada.

7. Naistevihkaja

Oma sõprade ringis räägib ta naistest justkui põrandamatist, mille peale oma poriseid taldu pühkida võib. Mitte keegi ei ole temast lahedam! Vähemalt ta ise arvab nii. Kurb tegelikkus on aga see, et sellise tagurliku mõttemaailma ja käitumisega ainult peletatakse inimesi enda juurest minema.

8. Patuvaba ingel

Tema meelest ei tohi naine käia peol, kanda lühikesi seelikuid, küüsi lakkida, huuli punaseks värvida või alkoholi tarbida. Kõik see on saatanast ja viib halvale teele! Kullake, hinga nüüd sisse välja ja mõista seda, et naistele meeldib ka lõbutseda.