Kanna seksikat aluspesu

Jah, ka meeste pesu on oluline. Sest kui sa oled osav naistemurdja ja su kohting lõpeb emma-kumma voodis (kui nii, siis palju õnne!), siis oleks tore, kui sa ka püksata hea välja näeks, mitte ei hakkaks oma augulisi vupleid välja vabandama. Bokserid oleks suurepärane valik.

Kanna jakki

Sinu kohting ei pruugi toimuda külma ilmaga ja vastupidi, väljas võib olla täielik šortsi ilm, aga Levine soovitab haarata jakk kasvõi kaenlasse, kuna jakk aitab igasugu riietuse üheks komplektiks muuta. Lisaboonus oleks see, et kui teie jutt sujub, keemia toimib, siis pikale veninud õhtul võid sa jaheduse tekkides talle enda jaki õlgadele panna. See väike lüke näitab kaaslasele, et rüütel sinus, on täiesti elus ja toimiv.

Kanna kraega särki

Meestemoes on krae üks väga oluline element. Krae ütleb inimesele, et sa oled sündmuseks valmistunud ja enda riietusele tähelepanu pööranud. Et sa tõepoolest oled natukenegi vaeva näinud. Naised hindavad, kui mees ükskõikne pole.

Kanna ilusat kella

Tegemist on esimese kohtinguga, seega selle pekki minek ei ole lubatud. Küll on aga lubatud kellad. Levine usub, et pole midagi seksikamat, kui mees, kes vaatab kella käepealt, mida kaunistab ilus mehelik kell.

Vali ilusad kingad

Levine julgustab mehi tundma uhkust ka selle üle, mida nad endale jalga tõmbavad. Ära alahinda moodsa jalanõu mõju. Väga paljud inimesed teevad järeldusi selle põhjal, mis sul jalas on. Korralik vabaajaking võib teha imesid. Tuntud Eesti stilist kirjutas kingavalikust SIIN.

Näe vaeva juuste sättimisega

Sasi või silu enda juuksed soengusse, lisa natuke vahendit, et need läigiks/püsiks sellisena nagu sa soovid. Kui sa oled juuksurisse käiku pikalt edasi lükanud, siis astu sealt enne kohtamist läbi ja lase enda soeng korda teha. Sama kehtib ka su karvade kohta mujal kehal. Kui habe on sorakil – tee see korda. Kui mujal on puhmas vohamas – otsi käärid välja. Ole küll ettevaatlik, sest neist soovitustest pole kasu, kui sa õhtu EMOs noksi tagasi õmblemas veedad.

Kanna teksaseid

Ära aja asju keeruliseks. Teksad on täiesti sobiv kohtingu riietus. Soovitavalt vali lihtsalt paar, mis on tumedam, sest need jätavad sageli viisakama mulje. Teksad on täiesti aktsepteeritav pea igas olukorras. Kui teil on plaan ooperit väisata, siis võib olla tuleks valida midagi muud. Oluline on lihtsalt, et nad oleks puhtad ja ei ole su poole tagumiku peal.


Ära kanna suure pildiga T-särke

Mitte miski ei ütle rohkem, et ma olen emotsionaalselt veel poisike ja minuga mingeid tõsisemaid plaane ette võtta ei maksa, kui T-särk, millel on mingi tobe pildike koos lausega, mis peaks justkui naljakas olema. Kui sa tahad, et kaaslasel lõbus oleks, siis kasuta enda suud, mitte T-särki. Kui sa oma huumori särgile paned, jätab see lihtsalt labase ja ebaküpse mulje.

Jäta dressipüksid kappi

Noh, see on vist ilmselge. Tulles dressides kohale, ütleb see naisele, et sa ei näinud mingit põhjust selleks päevaks pingutada. Kui sul on plaan minna selliselt, siis võid sama hästi kohtingu tühistada ja koju jääda.

Ära kanna ülikonda ja lipsu

Sa võid küll arvata, et see oleks nagu maksimaalselt parim viis tüdrukule muljet avaldada, aga enamus neist arvaks, et see on ilmselgelt üle võlli. Kui te lähete kohvikusse, või kinno, või isegi restorani, siis kindlasti leidub su kapis riideid, mis ei tekita tunnet, et naine kohtingul poliitikuga, kes üritab ta häält endale meelitada.

Ära kanna peokingi

Ilusad kingad on hea valik, aga vaata, et sa ei aja neid segamini lakk-kingadega, mida sa paneksid kõige pidulikumale üritusele. Kui sul pole endal head stiilitunnetust, siis selleks me siin olemegi, et aidata teha vähem kohutavaid otsuseid.

Ära eksperimenteeri uue soenguga

Meeste lühikeste juustega ei ole soenguvalik eriti avar. Sa oled tõenäoliselt enamikke neist proovinud ja sul on väljakujunenud see, mis sulle arvatavasti kõige paremini sobib. Esimene kohtamine ei ole õige aeg eksperimenteerimiseks.

Ära kanna kübarat, beanie-mütsi ega päikeseprille

Kui sa kannad neid aksessuaare kohtingul, jätad sa poosetaja mulje. Naistele ei meeldi poosetajad. Tüdrukutele meeldivad. Ka kõik oma ketid, käevõrud ja muu taoline- need ei lisa sulle plusspunkte. On täitsa ok prillides kohale tulla, kuid kohtingul võta need palun eest. Naine tahab näha su silmi.

Allikas: mademan.com