Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Küsisime naistelt nippe, mis nende puhul mõjuks, et neile huvitavaks muutuda ning nad jagasid neid lahkesti:

Silja, 33: Ei-ei-ei! Mulle üldse ei meeldi selline sebimine. See on nii tüütu ja piinlik! Ma üritasin selle mänguga küll kunagi kaasa minna, aga kuidagi ei õnnestunud. Võrgutamine ja flirtimine on minu jaoks ääretult keeruline, pealegi ei oska ma komplimentidele vastata. Õnneks leidsin mehe, kes ei osanud kah seda teha – läksime kohtingule ja meil klappis hetkega. Ja teate mis? Olime seejuures täiesti normaalsed inimesed, ei sebinud! Oleme juba kuus aastat koos olnud ja ei kavatse temast niipea loobuda.

Kadri, 24: Mulle meeldivad ägedad mehed. Sellised, kes istuvad nahaalselt mu lauda ja ütlevad: „Sa meeldid mulle, oled eriti seksikas, lähme välja.“ Päriselt – nad eksisteerivad! Okei, Eestis kindlasti vähem kui Itaalias või Hispaanias, aga mina olen ainult selliste väljas käinud. Ka deitidel peavad nad olema ülbed, ainult niimoodi ma sulan. Mida ma hakkan mökuga peale?

Marilis, 46: Mina olen tõsine romantik ja ainult kauniste sõnadega võib mind murda. Aga mitte totralt mesimasguste ehk sellistega, mille puhul saab kohe aru, et mees kostitab neid kõigiga. Mees peaks kutsuma mind kuhugi kaunisse kohta õhtusöögile, sellele järgnes pikk jalutuskäik rannas või pargis ja siis peaks ta saatma mind koduukseni. Asi piirduks muidugi musiga, aga see näitaks, et ta viitsib mu nimel vaeva näha. Saadaks lilli, kirjutaks armsaid sõnumeid, helistaks, kingiks pisikesi meeldejäävaid nipsasjakesi ... Kui ta suudab selle kõigega toime tulla, on ta mu südame võitnud.

Karita, 37: Kas tänapäeval üldse sebitakse? Mulle tundub, et kõik on kolinud Tinderisse ja seal käib ju asi eriti lihtsasti. Viskad tervituseks mõne komplimendi ja juba kutsudki välja. Kuskil klubis aga ... Mingi odava joogi ostmisega mind küll ei võlu! Pigem peaks pakkuma välja, et lähme kuhugi vaiksemasse kohta, et saaks vestelda ja teineteist tundma õppida. Ja kindlasti, ma kordan – kindlasti, ei tohi hakata kohe kätt püksi ajama. Sellistele virutan lihtsalt vastu vahtimist.

Küsisime sama küsimuse ka meestelt ja vastuseid võib lugeda SIIT