1. Ütle naisele, mida sa tunned

Brasiillastele on emapiimaga kaasa antud oskus meelitada ja flirtida nii, et nende ihalusobjekt hakkab end kiiresti tundma maailma kõige kaunima ja ihaldusväärsema naisena. Nad teevad komplimente, nad oskavad naist vaadata sellise pika ja ihara pilguga, mis võtab jalust nõrgaks. Nad ei häbene öelda, et nad armastavad ja igatsevad ning ei jäta ühtegi võimalust kasutamata, et oma tuliseid tundeid kinnitada.

2. Näita oma tundeid!

Eestlastepaar käib tänaval nii, et vaevu vaadatakse üksteisele otsa ning tavaliselt ei hoita isegi käest kinni. Rääkimata suudlustest või kallistustest. Brasiilia mehed ei lase oma armastatut endast sammugi kaugemale — nad võtaksid ta sülle ja tassiksid mööda tänavat, kui naine seda sooviks. Käest kinni hoidmine on kindel, tavaliselt hoitakse ümbert kinni ning kerged põsemusid on nii tavalised. See ei tähenda nüüd seda, et peaksite tingimata igal võimalusel oma silmarõõmule keelt kurku toppima ja teisi oma lembehetkedega oksele ajama, vaid seda, et kui naine meeldib ja tahate teda endale, siis näidake seda ka välja!

3. Ära tee asju liiga keeruliseks

Te kas olete paar või ei ole paar. Mingit vahepealset jura ei ole tõesti kellelegi vaja, kui te just 15aastased pole ja oma elu sel moel hästi huvitavaks teha ei püüa. Brasiilias on lihtne — kui on selge, et te meeldite teineteisele ja tahate koos olla, siis te olete boyfriend ja girlfriend ja sinna juurde käib kõik see, mis tavalise suhte juurdegi. Ehk monogaamia ja teineteise austamine, helistamine, vestlused tulevikust jne.

4. Ole spontaanne

Me teame, et Eesti mehelt, kes on loomult kainelt kaalutlev ja rangelt arutlev, on spontaansust raske nõuda, kuid sa võiksid siiski proovida mõnikord midagi täiesti üllatavat teha.

5. Ära pelga oma silmarõõmu vanematele tutvustada

Mehed, kes saavad oma vanematega hästi läbi ja kes ei häbene neid, on kõrges hinnas! Ära pelga oma silmarõõmu vanematele tutvustada ning ära lükka seda eiteakuikaugele tulevikku! Sa ei pea ju tingimata selle naisega abielluma, aga kui see sul plaanis on, aitab tutvumine su toreda perega su aktsiaid kõvasti tõsta! Siis on teil mõlemil üks asi vähem, mille pärast muretseda. Ja veel — kui naine kutsub sind oma vanematekoju, mine ja ära istu morni näoga nurgas, vaid püüa olukorda nautida nii palju kui vähegi suudad ja end parimast küljest näidata. Peresuhted ON olulised!

6. Ole otsekohene

Kui oled tüdrukule silma peale pannud, unusta häbelikkus ja peitusemäng ning näita oma tundeid! Kuidas ta muidu peaks teadma, mis sul mõttes on?!
Ole otsekohene, enesekindel ja aus, kuid pane tähele, et sa ei ületaks piiri enesekindluse ja ülbuse vahel. See võib olla üsna õhuke.

Allikas: Elite Daily

Lugu ilmunud ka portaalis Meestekas