1. Selgita välja tema toidueelistused ja/või allergiad! See on väga oluline eeldus, kui tahad oma südamedaamile midagi kokata – pole midagi hullemat, kui valmistada õhtusöögiks mahlane veisesteik ja serveerida seda veganist neiule. Tänapäeval on naiste seas üsna levinud loobuda ka nisujahust ja suhkrust. Püüa enne tähtsat õhtu selgeks teha, kuidas ta neisse suhtub.

2. Väga lihtne viis endast head mulje jätta on valmistada naisele ise hommikusöök ning teda sellega juba ärgates köögilaua taga oodata. Lisapunkte annavad naeratus ning suudlused!

3. Köögis käitu nagu proff või vähemalt tee nägu, nagu sa teaksid mida teed! Selleks on tarvis teha ettevalmistusi: tee kindlaks, kus asuvad kõik vajalikud potid-pannid ja muud tarvikud, terita oma nuga ning varu kappi kõik vajalikud toidu- ja maitseained. Kui need eeldused on täidetud, siis ei pea sa tähtsal õhtul kohmerdama ja kappides tuulama, vaid saad selle asemel prouale elegantselt veinipokaali ulatada ning ise samal ajal nii vestlust arendada kui ka kokata. Mees, kes suudab mitut asja korraga teha, teenib iga naise silmis plusspunkte!

4. Osta tooraine turult või otse kasvatajalt. Naised hindavad värsket ja hooajalist toitu!

5. Jää alati rahulikuks! Kui midagi põhja keeb või ära kõrbeb, siis ära hakka voorimehe kombel vanduma. Alati on võimalus ka valmistoit koju tellida.

6. Magustoit on kindel tee paljude daamide südamesse, aga sellega võib kergesti alt minna. Hea nipp on osta marju ja neid šokolaadi sisse kasta.

Soovitusi jaganud kokad Martin Ludvig ja Robert Piho on töötanud Eesti parimates restoranides nagu NOA, OKO, Bocca ja Trattoria La Bottega. Täna on nad restorani Mehed Köögis peakokad, kus pakuvad põhjamaisest köögist mõjutusi saanud värsket, hooajalist, tervislikku ja kvaliteetset toitu. Kuigi kokad peavad enda trumpideks just mehiseid liharoogasid – näiteks on menüüs tervelt kilone Tomahook steik, siis järjest enam katsetatakse ka põnevate vegantoitudega ning restorani valikust leiab neidki. “Käime hommikuti vara alati ise turul, et tuua otse enda lõikelauale parim liha ja värske kraam, mis Eestis saada on. Värskus on esmatähtis, seega kodumaine tooraine on meie jaoks põhiliseks hea toidu aluseks,” kommenteeris peakokk Robert Piho.