Meik

Naised meigivad end pidevalt. Eriti selles eas, kui nad otsivad endale kaaslast. Muide, kui sul on kahtlus, et kas naine on end meikinud, siis ole rahulik, on küll. Müüakse suisa meigitooteid, millel nimeks „natural look” ja internet on täis õpetusi, kuidas saavutada see „natural look”. Nad maalivad endale näo pähe ja kes iganes on näinud võrdlust meigiga ja meigita, see teab, kui suur see vahe on. Väljend „Ma lähen teen endale näo pähe” on päris elus kasutatav väljend, kus nad lähevad ja teevadki endale täiesti uue näo! Kas ma heidan neile seda ette? Ei, enesekindel inimene on ilus inimene.

Push-up rinnahoidjad

Ole nüüd! Kas sa tõesti tahad, et mees usuks, et su rinnad ongi sellise kujuga? OK, me usume, aga see on ju vale? Ma ei saa isegi öelda, et ma hiljem magamistoas pettunud oleksin, kui rinnad osutuvad kaks numbrit väiksemaks ja hoopis teistsuguse kujuga, kuid siiski oli esialgne ilmne pettus.

Salendavad riided

Korsetid, mis riiete alla pannakse. Salendavad püksid, et tagumik vormis tunduks. Sukad, mis teevad imesid. Ma isegi mõistan, miks neid uskumatuid illusioone loovaid riietusi kantakse, sest riided ei arvesta iga inimese kehakujuga ja kartulikotti ei raatsi ka pidulikule üritusele selga tõmmata. Aga siiski on ju tegemist illusiooniga. Kas ma oleksin mõnd naist sebinud, kes ei oleks salendavaid riideid riiete alla pannud? Ma isegi tean, mida feministid selle küsimuse juures mulle öelda tahaks, et naised ei tee seda teiste, vaid enda pärast, et mahtuda paremini olemasoleavatesse riietesse ja enesekindluse pärast. Kuid siiski, kas see ei ole lisaks enesepettusele ka teiste petmine, kes su figuuri kiidavad? Või prahvatad sa igale kiitjale: „Ah ei, minu keha on hoopis teise kujuga. See siin on tänu riietele, mis mu siseorganeid lömastavad”. Ja vastuseks küsimusele- ikka sebiks. Minu jaoks on kõik naised ilusad.

Kõrged kontsad

Kõrged kontsad on vahendid, mis muudavad ka kõige lihtsama Maali sekspommiks. Eeldused, et ta neil ka siiski kõndida oskab. Need, kes kingade otsas taaruvad ja iga hetk ümber on kukkumas, teie peaksite veel harjutama. Pikad siredad jalad on mehi ikka paelunud, aga kui sa hommikul oma 30 cm lühemate jalgadega voodist vannituppa paterdad, ei kutsuks ma sind ikka valetajaks. Veelgi enam, alati süüdistatakse meest, kui teda hommikul voodis ootamatu üllatus ootab, mitte kunagi naist, et ta end Cindy Crawfordiks riietas/värvis.

Ometi, ei peeta selliseid trikitamisi valeks, vaid me ise julgustame naisi kõike seda tegema, kui neile üleslöönuna komplimente teeme. Kuid, kui mina homme kleebitud vuntsidega oma tõstuki rooli istuks, ei kiidaks mind keegi, vaid ilguksid kõik mu kallal. Mõte, mis ma tahan öelda on see, et mehed valetavad ja naised valetavad. See on ühiskonnaelu lahutamatu osa. Aktsepteerime üksteise valesid ja elame rahulikult koos edasi, eks.