1. Kas ta vaatab teadlikult? Kui teie pilgud kohtuvad vaid hetkeks ja emb-kumb pöörab kiirelt oma pilgu, ei mõista ta, kas sa vaatasid, sest ta meeldis sulle, või sa lihtsalt vaatasid ringi. Kui sa vaatasid teda teadlikult ja sulle meeldib see, mida sa nägid, siis püüa saavutada uus silmside.

2. On ta abielus? Kui ta märkab, et sa teda vaatad ja juhul, kui ta on huvitatud, hakkab ta pilguga otsima sõrmust su sõrmes. Olgem ausad, ka kõige truumad abikaasad kipuvad vahel vasakule vaatama ja nii kui ta märkab sõrmust su sõrmes, lõpetab ta selle pilkudeflirdi eos.

3. Ma loodan, et ma meeldin talle. Kui teie pilgud kohtuvad ja kui seda juhtub enam kui korra, siis ta teab, et sa oled huvitatud. Ta hakkab mõtlema endast lootuses, et sa pead teda piisavalt atraktiivseks. Sa võid märgata, kuidas ta rüht läheb vaikselt paremaks ja ta istub sirgema seljaga. Ta võib hakata ka juustega mängima, et vallatu ja seksikana näida. Ta tahab olla veendunud, et sulle meeldib see, mida sa näed.

4. Kas ma olen ainus, keda ta siin baaris vaatab? Ok, sa vaatasid küll tema suunas, kuid kas ta välimus ja olek oli see, mis su tähelepanu endale võitsid? Või oli ta lihtsalt üks paljudest, kellele sa ruumis pikema pilgu heitsid? Sellest hetkest alates hakkab ta märkama, keda sa veel vaatad ja kas sa kellegi teisega ka flirdid.

5. Kuidas talle mõista anda, et ma olen huvitatud? Kui pilgud arenevad naeruks ja naeratusteks, on see temapoolne roheline tuli ja indikaator, et ta on sõbralik ja avatud suhtluseks. Ta püüab sulle edastada mõtet, et sa võid talle läheneda. Lisaks, kui sa avastad, et ka tema sõbrannad hakkavad sinu suunas vaatama ja sosistavad omavahel midagi heakskiitvalt, on see samuti ilmselge märk, sellest, mida ta sinust mõtleb.

6. Ma tahan, et ta tuleks minu juurde. Kui ta on ka tegelikult huvitatud, siis ta ei hakka keerutama. Ta jätkab sinu suunas pilkude heitmist ja naeratuste jagamist. See pole kokkusattumus – see on roheline tuli ligi astumiseks. Tegutse!

Allikas: mademan.com