Miks siis on kenad, haritud ja treenitud mehed üksi ja ülekaalulised, olematu stiili ja veidi puuduliku hügieeniga härrad koos ilusate naistega? Veebiportaal madamenoire.com teab, kuhu koer on maetud!

Nad julgevad läheneda
Mis neil ikka kaotada? Nad pole enamasti sellised eneseimetlejatest egoistid, kes kardavad, et korvi saamine nende ego riivab ning julgevad võimalusest kinni haarata. Samal ajal kui kamp macho-mehi naist eemalt piidleb ja teda odava alkoholiga ära osta püüab, läheb vähe tagasihoidlikuma välimusega härra ja alustab inelligentset vestlust.

Nad pole vaid välimuses kinni
Kaunid naised on harjunud, et mehed neile lähenedes esimese asjana naise välimusest vaimustuvad. Mehel, kes ka enda välimusele erilist tähelepanu ei pööra, ei pea ka naise juures välimust esmatähtsaks. Selline vaheldus mõjub naisele värskendavalt.

Neil on hea huumorimeel
Vaata tuntumaid koomikuid — enamasti pole tegu kõige seksikamate meestega, kuid naistele lähevad nad peale. Mees, kes oskab head nalja teha, saab ka hea naise.

Nad julgevad enda kulul nalja teha
Kui eemaletõukavalt mõjuvad mehed, kes on vaid enda välimuses kinni ja kui lahedad on need, kes teavad, et neil on väike õllekõhuke või kiilanev pealagi ja oskavad selle üle ka nalja visata.

Nad saavad ka naise sõpradega läbi
Enamus mehi võtab sihikule ühe kauni naise ja läheneb talle, nii et ümberringi toimuv jääb uduseks. Sümpaatsed mehed, kelle peamine eesmärk pole naist “ära sebida”, sõbrunevad ka oma huviobjekti sõbrannadega, sest teavad, et sõprade heakskiit on alati oluline.

Nad kuulavad!
Need mehed pole endast nii suures vaimustuses, et neile naise jaoks aega ei jääks. Naine, kui valiv ta muus osas ka poleks, valib endale lõpuks alati mehe, kes teda kuulata jaksab.

Nad ootavad, et naine astuks esimese sammu
Tihti on nad liiga ebakindlad, et ise naisele sõrme külge panna ja sellega jätavad nad naise vaid enamat tahtma. Mees, kes ei kleebi end meile külge, vaid ootab, et me ise selleks valmis oleksime? Jah, palun!

Nad kohtlevad naist nagu võrdset

Nad ei pea end suureks isaseks, kes peab kõik ise ära tegema, sest naine "niikuinii ei oska", vaid võimaldavad ka naisel enda oskusi ja jõudu proovile panna ning kaasa rääkida, kui asi puudutab n-ö mehiseid teemasid nagu remont või auto valik.

Allikas: madamenoire.com

Avaldatud portaalis Naistekas