1. “Ma tundsin end üksiku ja rumalana.”

Kui suhte algusfaasis pöörad sa oma naisele suurt tähelepanu ning üks hetk vaevu küsid, kuidas ta päev läinud on, siis ei panusta sa oma suhtesse piisavalt. Kirg kaob, kui kord põnevad olnud asjad muutuvad rutiiniks. Väldi seda! Suhe ei tohi muutuda igavaks, ta ammendab end sel juhul kiiresti. Võta intsiatiiv ning proovige koos uusi asju — käige teatris, minge kokanduskoolitusele. Tooge koos oma ellu värskust!

2. “Mul ei olnud kunagi õigus.”

Alatasa aset leidvad pisivaidlused võivad olla suhtele tõeliseks hukatuseks. Sellised minitülid peidavad endas ebakindlust ning tõstavad asjatult teie mõlema stressitaset. Tulemuseks võib olla ka seksihimu hääbumine ning rahulduse otsimine mujalt. Kui tülitsete raha kulutamise pärast, siis tehke koos eelarve. Su naine on parema meelega valmis kompromisslahenduseks, kui sa teda kuulad. Tunnista, et ka temal võib mõnes asjas õigus olla.

3. “Ta töötas kogu aeg.”

Su naine vajab sinuga suhtlemist. Kui sul on aga kogu aeg, päevast päeva, tunnist tundi koosolekud, kohtumised ning lisaks sellele vajavad ka meilid vastamist, siis lükkad sa oma suhte paratamatult kõrvale. Õhtud ning nädalavahetused on selleks, et suhelda oma pere ning sõpradega, tegeleda hobidega või puhata. Ära muutu töönarkomaaniks, sea endale piirid! Vastupidisel juhul hakkab su naine tähelepanu otsima mujalt.

4. “Ma tundsin end odavana.”

Olgugi, et teil on kindel ja ideaalne suhe, ei maksa end siiski liiga mugavalt tundma hakata. Ambitsioonikad ning enesekindlad mehed tõmbavad naisi nagu magnet, olles koos ühe sellisega tunnevad nad end tõelise aardena. Ära unusta seada endale eesmärke ning nende nimel siis vaeva näha. Jaga neid ka oma naisega ning küsi talt nõu.

Allikas: Men’s Health


Ilmunud ka rubriigis Naistekas