Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Internet on üks tänapäeval üks peamisi kohti, kus inimesed tutvuvad. Kuid kas see on ka koht, kus leida midagi südamele ja pikaajalisemalt. Küsisime selle küsimuse naistelt ja nad vastasid nii:

Heli, 37: Minu meelest samasugune tõenäosus nagu ükskõik kust mujaltki ehk siis - väike. Samas, miks mitte? Elus peab kõike järele proovima. Kes pole muidu suur suhtleja, see võib vabalt sobitada uusi tutvusi just interneti ja suhtlusvõrgustike abil. Elu on elamiseks.

Ene, 53: Usun, et isegi võib. Olen kuulnud sellistest juhtumitest. Mul endal pole sellega häid kogemusi. Olen avanud kolmel korral konto ja tutvunud paraku ainult imelike, alkohoolikute ja kiimakottidega ning enam pole mul plaanis seda teha. Käin parem vahel väljas ning hoolimata vanusest olen ikka mõne huvitava vastassoo esindajaga tutvunud.

Mariann, 37: Jah! Ma pole päris kindel, kas selline asi nagu elu armastus on olemas, aga kaaslane on võimalik internetist tänapäeval kindlasti leida. Ma küll pole päris see põlvkond, mis internetiga üles kasvas, kuid kõik oma mehed olen ikkagi netist leidnud. Mees, kellega praegu juba kuuendat aastat koos elan, sai leitud näiteks selliselt saidilt nagu Flirtic. Samas… praeguseks oleme lahku minemas. Nii et võib-olla on nii, et kaaslase võib netist küll leida, aga n-ö eluarmastus tuleks ikka päriselust leida.

Johanna, 25: Kõik on võimalik, aga tõenäosus on küll üks miljonist! Kui palju mehi ma pean küll Tinderis läbi lappama, et see elu armastus sealt leida?! Mul läheks terve elu siis ju, et elu armastus leida! Ma parem rändan maailmas ringi, hoian silmad avatud ja vaatan, mis juhtub!

Mida sina arvad? Kas internetist on võimalik leida eluarmastus? Kui sa tahad teada, mida mehed samal teemal vastasid, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.