Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Tänane küsimus oli ajendatud puhtast huvist. Inimesed suitsetavad, see on paratamatu tõsiasi. Siiski näib, et väheseid häirib suitsetav mees. Küll aga on paljudele täiesti vastukarva see, kui naine tänaval suitsu ette paneb. Saatsime küsimuse ka naistele, et kas neid endid ka suitsetav naine häirib ja siin on vastused:

Mann, 28: Mis nõme küsimus see üldse on?! Miks peaks suitsetav naine kuidagi ebameeldivam olema kui suitsetav mees? Mina igatahes suitsetan nii palju kui tahan seal kus tahan ja kui keegi julgeb mulle öelda selle klassikalise lause (te ei kujuta ette, kui palju ma seda kuulnud olen) "Küll on ikka kole vaadata, kui noor naine suitsu kimub", lauset saatmas veel suur ohe, siis, ausalt, see inimene saab ikka vastu päris karmilt mu käest, näiteks kui mõni kutt seda ütleb, siis vastan, et teda on väga kole vaadata ka ilma suitsuta. Las põeb siis!

Elina, 43: Minu arust ei peaks tänaval keegi üldse suitsetama - see on ebameeldiv ja kahjulik ümbritsevatele inimestele ja igal pool maas vedelevad konid pole ka just kaunis vaatepilt. Samas, õiges keskkonnas võib suitsetamine olla päris stiilne. Vaadakes või Hollywoodi kuldajastu filme, kas keegi tõesti ütleb, et viimseni üles sätitud elegantse naise puhul suitsetamine kuidagi häirivalt mõjuks - ei, see on just ilus ja seksikas. Olen ise ka suure osa oma elust suitsetaja olnud, aga tänaval pole ma kunagi suitsu teinud, ainult sobivas keskkonnas. Kõige hullem vaatepilt tänaval on muidugi rase või lapsevankriga naine, vot sellest ma ei saa aru, kuidas üldse on võimalik oma lapsele nii teha. Sellised naised, kes ei suuda rasedaks jäädes suitsetamisest loobuda, ei ole lapse saamiseks valmis ja mul on neist lastest alati väga kahju.

Kristina, 33: Mind ei häiri selline asi absoluutselt. Ma pole kunagi küll suitsetanud - tõsi, pubekana sai ikka proovitud -, kuid ei näe põhjust, miks ei võiks seda teha. Ausalt öeldes ma isegi ei märka, kui naine tänaval sigaretti kimub. Siiski olen kuulnud meeste suust, et nende arust on see hirmus kole ja mida kõike veel. Aga, cmon, need on ju topelstandardid. Elame siiski Eestis, mitte kuskil iraagis.

Sandra, 20: Minu meelest pole midagi koledamat kui suitsetav naine. Fuh! Eriti rõve on see, kui tsikk tõmbab end täis ja siis viskab suitsu ette. Nõnda ta seal ööklubiuksel siis kõigub, ühes käes alks ja teises suits. Ja mis haisud! Ma ei kujuta ette, kuidas suudab mees midagi intiimset sellisega teha. Noh, nagu suudleks tuhatoosi, eks. Aga sellesse toosikesse on valatud veel suurel hulgal viina ja parfüümi.

Mida sina arvad? Kas suitsetav naine on häiriv vaatepilt? Kui sa tahad teada, mida teised mehed sellest arvavad, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.