Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Kas naised näevad endast tunduvalt vanemaid või nooremaid mehi enda potentsiaalsete partneritena? Mis tundeid selline mõte neis tekitab. Küsisime seda kõike neilt ja vastused saime sellised:

Ele, 29: Ausalt öeldes olen ma alati „käinud“ meestega, kes on minuga samavanused, aasta-kaks siia-sinna. Ja ma ei kujuta ette, et peaksin mõne vana ja n-ö elukogenud mehega koos olema. Gravitatsioon teeb ju oma töö! Loomulikult leidub 50aastaseid, kes on megaseksikad ja mida kõike veel, aga nende keha on juba elu näinud ja ... Mina ei viitsiks sellisega jamada. Pigem ikka vananeks koos, mitte ei ela pelguses, et peika sureb minust 25 aastat varem.

Riina, 20: Ah, c'mon, ma ei viitsiks elu sees endavanustega jaurata. Need on ju tõelised tited – hea, et mõnel vunts kasvab! Nali naljaks, aga päriselt, see on ju teada asi, et naised arenevad kiiremini. Seega olen deitinud pigem „küpsematega“ - kõige vanem on olnud 37aastane. Pikalt me muidugi koos ei olnud, kuna ta unistas juba lastest ja kuldsest retriiverist, aga mina ei viitsi nädalavahetusel kodus olla ja „Aktuaalset Kaamerat“ vaadata. Praegu sebin 27aastasega ja temaga on meil küll hea klapp, eriti voodis.

Madleen, 44: Ma olin 16 aastat abielus, kuid lahutasime nelja aasta eest. Enne seda olin suudlenud vaid paari mehega, seega astusin vallaliseellu küllaltki süütuna. Olin ju maganud 40. eluaastaks vaid ühe mehega! Pean tunnistama, et kuigi alguses olin segaduses, hakkasin ikkagi mõnuga katsetama – küll olin koos endast 15 aastat noorema kui vanema härraga. Ja teate mis – noortega ongi palju lõbusam! Ainus jama on see, et mingi hetk tahavad need ikka maha rahuneda ja pere luua, aga mul juba on kaks last ega kavatsegi ühte mingil viisil juurde „hankida“. Seega eelistan pigem neid, kel juba on lapsed ja elanud minuga sarnast elu. Hetkel olen veel vallaline, kuigi tegelikult eelistaks korralikku suhet. Aitab kah sellest ringi hooramisest.

Kadi,51: Kõige vanem mees, kellega olen koos aega veetnud, oli minust üheksa aastat vanem ja sellest aitas! Olen ikkagi elujõuline ja vajadustega naine, vanemad mehed on tihtipeale väsinud ja see peegeldub ka linade vahel. Elasin aastaid koos endast seitse aastat nooremaga ja temaga sujus kõik ladusalt. Seega, mis teha, praegugi otsin endast nooremaid.

Küsisime sama küsimuse ka meestelt ja nende vastuseid võib leida SIIT