Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Kas tätoveering muudab mehe seksikamaks? Tänaseks on tätoveeringud liikunud massidesse ja tundub, et need kaunistavad vähemal või rohkemal määral pea iga noore nahka. Kuid kas need annavad ka välimusele midagi juurde. Kas Eesti naise arust on tätoveeritud mehed seksikamad? Naiste vastused on siin.

Katrin, 53:
Minu meelest ei muuda, kui sa ise ikka seksikas pole, siis pole tätoveeringust kah tolku. Tegelikult võivad need mõjuda lausa eemaletõukavalt, eriti vanematel meestel. Noortest ei oska ma midagi arva. Kui tahavad teha, tehku. Aga pigem salajasse kohta.

Teele, 30:
Kellele siis ei meeldiks tätoveeritud mees? Ah, kui tal on üks korralik habe ja prill ka veel ees, siis mina ronin kohe tema kaissu. Ausalt öeldes ei tea ma ühtegi meest, kellele see ei sobiks. Pigem annab juurde. Seega, mehed, kui muidu olete igati äpud, „visake“ endale randme peale üks korralik tätoveering (ja ajage end musklisse). Ja naised jooksevad!

Mari, 22:
Oleneb täiesti sellest, milline tätoveering on. Läbimõeldud ja tähendusega tätoveeringud muudavad inimese igal juhul huvitavamaks, enesekindlamaks ja seksikamaks. Aga tribalid ja draakonid vms on igal teisel ja võivad minu silmis mehest veidi igava mulje jätta. Kui aga ilusa treenitud kehaga mehe nahal on mingi tätoveering, mis on omapärane ja talle hästi sobib, siis muudab see ta kohe poole seksikamaks tõesti – pean vaatama, kas suudan käsi eemal hoida!

Mandi, 64
Mu pojal on mitu tätoveeringut, aga seda ma küll nüüd öelda ei oska, kas need ta kuidagi seksikamaks muudavad. Üks on tal õla peal, selline huvitav muster, päris ilus mu meelest. Aga jala peale on midagi kirjutatud inglise keeles, ma isegi ei mäleta, enam, mida täpselt - vaat see mulle enam ei meeldi. Pildid võivad ilusad olla, aga kui nahk juba nagu ajalehe moodi välja näeb, siis pole enam ilus vaadata. Nii et tuleks hästi läbi mõelda, mida endale tätoveerida lasta. Minu vanuses meestel muidugi enam seda mõtet teha pole - seksikamaks see neid ei muudaks! (naerab) Kui mu mees ükspäev tätoveeringuga koju tuleks, siis ma arvaks küll, et ta tuleb vist kinnisesse asutusse panna. Aga noored mehed – laske aga käia, naiste tähelepanu köidab see kindlasti!

Mida sina arvad? Kas tätoveeringud sobivad meestele? Kui sa tahad teada, mida mehed arvavad tätoveeritud naistest, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.