Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Meie esimene küsimus tekkis päevakorda, kui olime mitmelt mehelt kuulnud kurtmist, et tänapäeva naised tahavad küll hirmus iseseisvad olla, kuid kohtingul eeldavad ikka, et mees kõik kinni maksab. Tundus, et siin on koht, kus meestel ja naistel on erinevad ootused. Saatsime küsimused hulgale naistele ja vastused on järgmised:

Marilin, 40: "Mulle meeldib, kui mees maksab. Ja ta teeb seda loomulikult, ilma suurema kärata. Kõige parem oleks. kui ma isegi ei tea, et ta seda juba tegi (näiteks siis, kui ma lähen tualetti). Aga ma pakun ise alati välja variandi, et teeks arve pooleks. Kindlasti ei tohiks võtta iseenesestmõistetavana, et kaaslane maksab."

Sigrid, 56: "Igaüks maksku ikka ise! Tegelikult on asi lihtne: kui on nõme mees, maksan alati ise. Mis sest, et tahab seda teha. Kui tegemist on aga ägeda mehega, ei tohiks see küsimus üldse päevakorrale kerkida. Eriti siis, kui mees on mu välja kutsunud ja kohagi välja valinud."

Ketlin, 29 "Kui mees kutsub välja, siis žestina on minu meelest kena, kui tema ka maksab. Justnimelt- žestina. Aga ma ei eelda seda 100% ja olen loomulikult valmis ka ise maksma. Teisalt, kui ma ise peaksin ettepaneku teha välja minna, siis minu meelest omamoodi tore ka see, kui võtan siis selle žesti jällegi enda peale."

Dagmar, 22: "Mina tavaliselt ei lase kunagi mehel enda eest maksta, kuigi võiks! Millegipärast arvan nendel hetkedel, et pean olema "strong independent woman". Siiski eeldan, et kui kutt mind välja kutsub, on valmis ise maksma. Pakkuda ju vähemalt võiks?"

Mis sina arvad? Kes peaks tänapäeval kohtingu restorani arve enda kätte haarama? Kui sa tahad teada, mida mehed sellest arvasid, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.