Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Seekord küsisime hoopis naistelt, mis on see, mis Eesti mehes võlub ja saime sellised vastused:

Helen, 30:
Ütlen kohe ausalt välja: mulle meeldivad Eesti mehed! Tean, et peaks neid kiruma, et nii ja naa, aga ju olen ise piisavalt introvertne, et oskan ja suudan nende tagasihoidlikkust hinnata. Mida ma teeks sellisega, kes kogu aeg õhkab ja ütleb, kui väga mind armastab? Ja teeks totraid žeste, noh, näiteks ostab roose ja katab õielehtedega mu tee magamistuppa. Väkk! Kui Eesti mees ütleb, et armastab, siis armastabki. Väljamaa Frederico armastab mind ja kõiki teisi naisi samuti.

Maarja, 37:
Eesti meest võib usaldada. Ta ei kao kuhugi ära, vaid kui lubab kuskil olla ja aidata, siis seda ka teeb. Samuti on Eesti mehel hea huumorisoon ning ta hindab naises enamat kui lihtsalt välimust. Mul on olnud ainult kohalikud härrad ja olen tundnud end nende seltsis alati turvaliselt ja hoituna. Loomulikult ei saa ma öelda, et kõik mehed on ühesugused ja iga toreda kohta leidub kaks (loodetavasti on tegemist ilukirjandusliku liialdusega) nõmedat, aga ... Ma ei vahetaks Eesti meest kellegi teise vastu.

Anne, 52:
Eesti mehe puhul on nii, et tihti on tema halvimad omadused ka tema parimad omadused. Eesti mees ei ole väga kirglik, aga see on osati hea, sest nii jääb ta oma pere juurde - ei juhtu väga seda, et mingi teine naine tal pea segamini ajab. No olgu, ikka juhtub ka, aga minu elu on küll tõestanud, et eesti mehega on palju rahulikum ja turvalisem elada. Minu esimene abielu oli eesti mehega – jah, oli vahel igav, ta oli tuim ja ei üllatanud mind kunagi, aga tuli alati õhtul töölt otse koju ja kui midagi oli vaja teha või kuhugi minna, sai alati tema peale loota ja temaga arvestada. Minu enda algatusel sai see abielu laste suureks saades lahutatud ja paar aastat hiljem tutvusin ühe Eestis elava Itaalia kokaga, kellega suure kirehoo ajel juba paari kuu pärast abiellusime. Vot nüüd ma saan aru, miks eesti mees on parim: ta on truu, lojaalne, turvaline ja tegelikult väga hooliv, kuigi ta seda välja ei näita. Itaalia mehel on aga kust tuul, sealt meel… Eesti naised, hinnake eesti meeste parimaid omadusi ja ärge ajage taga tohutut kirge ja põnevust – kõike korraga ei saa. Õppige minu vigadest!

Eelika, 20:
Ma pole eesti mehe juures eriti mingeid häid omadusi märganud. Nende välimus pole just kiita, nad on suhteliselt rumalad ja joovad liiga palju. Väljas käies lõpetan ma alati õhtu välismaa mehega, sest eesti mees jääb nii välimuselt kui sisemuselt välismaa omadele lihtsalt nii alla. Vähemalt noorte meeste puhul on see nii. Vanemate meeste puhul oskan häid omadusi välja tuua küll: minu isa ja tema eakaaslased on naiste suhtes viisakad ja tähelepanelikud, austavad naisi. Kahjuks oma poegadele nad seda õpetanud pole.. Noored välismaa mehed aga oskavad naisi õigesti kohelda. Ei tea, miks see nii on, aga lihtsalt on! Ja see pole ainult minu arvamus, vaid mu sõbrannad arvavad täpselt samamoodi!

Küsisime ka meestelet, et, mis on Eesti naise parim omadus ja nende vastuseid võib näha SIIN