Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Millal on mehega voodisse minna liiga vara ja mitu korda peaks enne kohtingutel käima, kui see samm astutakse? Küsisime naistelt ja saime sellised vastused:

Irma, 36: Ah, see kõik on nii individuaalne. Üldiselt pean end ikka vanaks konservatiiviks ja ei roni iga ettejuhtuvaga voodisse. Hea, kui esimese kohtingu lõpus musi teen! Aga praeguse elukaaslasega, kellega oleme juba kuus aastat koos olnud, seksisime juba teisel kohtingul. Noh, tunne oli n-ö õige. Ja on siiani.

Liisa, 49: Ideaalis võiks enne seksimist meest ikka veidi lähemalt tundma õppida. Oma esimese abikaasaga „käisime“ enne pool aastat. Alles siis seksisime! Ja ikkagi oli esimene kord naljakas ja liiga kohmetu. Ah, midagi head see igatahes polnud. Praeguse abikaasaga läks asi kiiremini – olime juba mõlemad üle 40 ka, kaua sa ootad. Magasime, siis vaatasime, et on jube hea klapp. Ja nädala möödudes kolisin tema juurde juba sisse.

Iris, 29: Miks peaks enne seksi üldse kohtingul käima? Mina sellist asja üldse ei harrasta. Jah, võin muidugi minna mehega välja, klubisse tantsima või kasvõi kuhugi sööma, aga nimetada seda kohtinguks ja lilli kinkida ja teineteisele silma vaadata – ei tea, tundub tobe ja mitte eriti tänapäevane. Minu armuelu käib nii: tutvumisportaalis leian sümpaatse inimese, saan kokku, kui päriselus samasugune välja näeb, siis proovime ka seksi ära ja kui klapib, suhtleme edasi. Kui ära tüütab, võtan järgmise. Oh, andke andeks, minus pole tõesti kübetki romantikut.

Anni-Riin, 20: Ma olen veel süütu. Käin kohtamas küll, juba kolmanda noormehega kahe aasta jooksul. Mul pole eluski pähe tulnud, et võiks olemas olla mingi kohtingute arv, pärast mida oleks paras aeg voodisse minna. Oma esimese noormehega käisin kümnetel kohtingutel, ometi me voodisse ei jõudnud. Teisega ei jõudnud suudlemisenigi. Usun, et mu praegune noormees võtab mu süütuse, aga mitte siis, kui mingi arv kohtinguid täis saab, vaid siis, kui olen selleks valmis!

Mida sina arvad? Mitu kohtingut peaks toimuma enne, kui voodis maandutakse? Kui sa tahad teada, mida teised mehed samal teemal vastasid, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.