Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Küsisime naistelt, missuguseid rumalusi on nad alkoholijoobes korda saatnud? Vastused olid järgmised:

Mirja, 30: Ausalt öeldes ei taha neid meenutada, sekundiga hakkab piinlik. Pealegi olen viimased viis-kuus aastat olnud peaaegu et karsklane – see tähendab, et ei keela endale alkoholi, aga lihtsalt isu pole enam. Kõige nõmedam asi, mida olen purjuspäi teinud? Kord läksin vaiksele, ma kordan – vaiksele, filmiõhtule, aga kuna tundsin end nii ebamugavalt, valasin endale lühikese ajaga kaks pudelit veini sisse. Tulemus? Oksendasin terve korteri täis (ikka nii köögi, WC kui magamistoa) samal ajal kui kained inimesed üritasid pilgu kõrvale pöörata ja „Matrixile“ keskenduda.

Kati, 26: Aaah, seksisin kahe poisiga korraga. Olin siis vaid 17aastane. Alguses ei julgenud ma sellest kellelegi rääkidagi. Käisin ringi silmad maas. Lõpuks võtsin end kätte ja jutustasin sellest sõbrannale. Ta oli küll šokeeritud, sest ma ei mäleta sellest ööst suurt midagi. Ainult seda, et oli lõbus ja järgmisel hommikul kergelt ebamugav. Nüüd aga pigem naljakas – mida teab alaealine seksist? Vaevalt, et keegi seda eriti nautis, pigem taheti olla hullumeelsed.

Marian, 42: Keegi ei taha meenutada rumalusi, mida ta on teinud. Ideaalis unustad halva ja jätad meelde hea. Mina näiteks nõustusin purjuspäi abieluettepanekuga. Olime selleks hetkeks tundnud teineteist vaid kolm kuud, aga asi tundus nii õige olevat, vähemalt pärast nelja (või viite, kes seda enam mäletab!) pudelit veini. Nüüdseks oleme olnud neli aastat abielus ja kui aus olla, oli see suurepärane mõte. Mine tea, kui poleks olnud seda kahtlast peeti ja sooja ilma, kas oleksime julgenud teineteisele omi tundeid näidata ja avaldada?

Helin, 55: Kas rumaluse all peetakse silmas ka petmist? Kui jaa, siis see on kõige kohutavam asi, mida olen purjuspäi teinud. Mis veel jubedam – enda mehe parima sõbraga. Oli saunaõhtu, abikaasa oli juba magama kobinud ja meie leidsime ühtäkki teineteist. Seksisime sealsamas saunalaval. Päev hiljem olid süümepiinad ja kohutav pohmell. See juhtus 14 aasta eest ja ma pole siiani sellest kellelegi kõssanud. Delfi lugejad on seega õnnega koos.

Mis on sinu kõige kahetsusväärsem tegu, mis sa purjus peaga korda saatnud oled? Küsisime sama küsimuse ka meestelt ja vastuseid võib lugeda SIIT