1. Olematu enesekindlus
Ei, see ei ole paks rahakott, see ei ole laitmatu välimus. Sinu kõige võimsam relv naise vallutamisel on sinu enesekindlus. Maailmas on kamaluga näiteid, kus naised jätavad oma rikkad ja ilusad mehed, et olla koos vaese hipist veidrikuga, kuna see on ta oma šarmiga võlunud. Oled sa vahel endalt küsinud, et kuidas mõni jäme maakas endale nii kobeda naise saanud on? Mis valemiga? Sest ta sööb enesekindlust hommikusöögiks. Ta ei põe absoluutselt, mida teised temast arvavad, sest ta teab, et ta on suurepärane. Sellepärast talub see naine tema nõmedat käitumist ja on vaid tänulik, et see oss just tema valis.

Kui sa pole enesekindel, siis hakka teesklema, et sa oled ja õige pea sa oledki. Arvad, et see ei toimi nii? Just nii see käibki. Harjuta enesekindlust võttes naisega initsiatiiv enda kätte ja ära kunagi ühegi sõnaga reeda, et sa ei ole päris kindel, mida sa teed. Isegi, kui naine ei ole mõne asjaga päri, mida sa teed, austab ta sind, sest ta eeldab, et sa tead, mida sa teed. Austus sinu vastu on eeldus, et sa talle üldse meeldima hakkaksid.

2. Valetamine
See ei tähenda, et sa ei tohiks liialdada, tõega natukene mängida või isegi esitada enda loovat versiooni sellest, mis tegelikult toimub. Naised isegi eeldavad, et me seda teeme, et neile muljet avaldada. Kuid lausvale on täiesti midagi muud. Naise võib täieliku valetamisega küll enda poole meelitada, kuid parem oleks, kui sa temaga enam hiljem ei kohtuks. Looda, et sa temaga enam ei kohtuks, sest see kägu, mida sa talle täispeaga ette vatrasid, on sul ammu meelest läinud ja sa räägid end kohe sisse, kuna naised, kurjamid, kipuvad asju mäletama. Nii kui ta saab aru, et sa oled valetaja, oled sa rikkunud šansid nii tema, kui kõikide teistega, keda ta tunneb.

3. Viletsate juttude rääkimine
Sulle võib tunduda jutt, kui sa oma koolidirektoril lõpupeol süles istusid ja ta habet silitasid ning hiljem kogu maja esise täis oksendasid hirmus naljakas jutt. Isegi su sõbrad naeravad alati, kui sa seda neile räägid. Kuid kui sa üritad sellega baaris võluva kaunitariga rääkides jääd lõhkuda, siis ei pruugi see tuua oodatud tulemust. Jäta jutud, kus sa oma eesnaha luku vahele tõmbasid või kuidas sa politsei eest autoga põgenesid, rääkimata. Naised eelistavad väärikaid ja tugeva iseloomuga mehi. Need, kel sellega napib, ei pruugi sel õhtul (ega ka järgmistel õhtutel) skoorida.

4. Eksist rääkimine
Ära iialgi võta jututeemaks oma endist. Aga kui ta ise küsib? Ei! Aga kui tuleb jutuks? EI! Kui ta küsib ikka su eksi kohta, siis anna talle nii vähe infot kui võimalik. Veel parem ütle, et kui sul on võimalust rääkida hoopis sinust, siis miks rääkida eksist. Et eks on põhjusega eks. Tegelikut polegi vahet, kas sa räägid oma eksist, või sa räägid uuest ravimist, mis su genitaalherpesega imesid teeb. Mõlemad rikuvad igasuguse romantilise tuju. Kui sa siiski tabad end temast vatramas, siis räägi temast vaid positiivseid ja emotsioone mitte tekitavaid asju. Kuid tõsiselt- väldi seda teemat.

5. Külge klammerduja
Flirtimist nimetatakse mänguks põhjusega- see peaks olema lõbus. Seega, kui sa flirdid neiuga, siis ole lõbus. Kui sa jõuad flirdiga soovitud tulemuseni, siis ära jää sinna ootama, et see peab nüüd kohe millegi tõsisemani viima, vaid mine oma eluga edasi. Ära muretse, ta teab, et sa oled olemas ja kui ta tahab veel, siis küll ta sinuga ka ühendust võtab. Kui ta mängib raskesti kättesaadavat, siis ära ka põdema jää. Tee temaga paar drinki ja mine õhtuga edasi. Kui ta jättis sulle sügava mulje, siis otsi ta uuesti üles. Kuid ära jää teda sinna ahistama kartes, et ta leiab muidu kellegi teise. Selline enda külje alla toppimine on kusjuures parim viis kindlustamaks, et just seda ta teebki.