1. Kuidas saada peenist suuremaks?

Halvad uudised aga üldjuhul on see väga keeruline ja ilmselt võimatu, kuid lohutuseks enamus juhtudel ka mitte vajalik.

Küll on aga abi teatud seksipositsioonide puhul, kus on võimalik muuta peenist tunnestuslikult suuremaks oma partnerile.

Näiteks, kui ta lamab pea allapoole voodis ja sa sisened tagantpoolt – nii see paneb sind tema jaoks suuremana tundma.

2. Kas mehe varustuse suurus tõesti loeb?

Olgem ausad, üldiselt oleneb see naisest. Üks kolmandik naistest väidavad, et nad saavad suurema tõenäosusega orgasmi, kui mees on hästi varustatud.

Aga siin juures on üks oluline aga: paljud naised ei saa tippu ilma korraliku eelmänguta ning see ei seostu kuidagi peenise suurusega. See tähendab, et olenemata suurusest, sa peaksid vähem keskenduma oma varustusele ja rohkem tähelepanu pöörama üldisele teostusele.

Naised tahavad mehi, kes on huvitatud avastama nende keha- keegi, kes tahab tundma õppida nende keha täpselt nii nagu neile meeldib. Nii et lõpeta muretsemine ja keskendu lõbutsemisele.

3. Miks mõned naised ei taha neelata spermat?

Seda pole mõtet võtta kuidagi isiklikuna, kuid paljudele naistele lihtsalt ei meeldi maitse. Muidugi, leidub ka neid, kes seda väga naudivad ja võtavad pigem suure kogemusena.
Sinu arvamusena on see seksikas ja samuti ka lihtsaim viis kiireks lõpetuseks. Kuid kui ta leiab et see pole maitsev, pole mõtet seda võtta kuidagi solvanguna ning leidke “lõpetuseks” mõni ühiselt sobivam variant.

4. Mõnikord tuleb mul liiga kiiresti. Mida teha?

Sinuga ei ole midagi valesti. Kõlab nagu vaevled kõige populaarsema probleemi käes, mida enamik mehi kogeb tänapäeval- enneaegne ejakulatsioon.

Mõned mehed kogevad seda vähemalt paar korda elus, kuid enamiku jaoks on see saanud suureks probleemiks igakord, kui nad vahekorda astuvad.

Enneaegne ejakulatsioon on tingitud erinevatest faktoritest nagu näiteks liigsest ärevusest, psühholoogilistest probleemidest või erinevatest meditsiinilistest põhjustest.

On täheldatud, et aktiivsem seksuaalelu, füüsiline trenn ning vaba suhtlus antud teemal partneriga on enamus meestel selle probleemi lahendanud.

5. Miks naine ei saa orgasmi?

Kui su tüdruksõber ei saa orgasmi vahekorra ajal, pole ta üksinda. Koguni 80% naistest ei saa vahekorra ajal orgasmi ning vajavad ekstra stimulatsiooni. Iga kolmas naine vaevleb pidevas probleemis jõuda orgasmini.

Põhjuseid selleks võib olla väga palju: stress, madal enesehinnang või lihtsalt ta ei tunneta oma keha veel nii hästi.

Öeldakse, et mida vanemaks naine saab, seda paremini hakkab ta ka oma keha tajuma. Kui soovid aga iga hinna eest teda tippu viia või tipu poole aidata, lisa vürtsi teie seksuaalellu- proovige uusi poose, mida veel proovinud pole.

Võib juhtuda, et su tüdruksõber avastab peagi endas mõnupunkte, millest tal aimugi polnud.

6. Kuidas saada oma partner endaga rohkem seksima?

Kui sa vaatad seda kui ühesuunalist tänavat, ei juhtugi ilmselt seda. Kui sa soovid rohkem seksida, aga su partner ei tunne nii sagedast huvi kui sina, on parim viis keskenduda edaspidi rohkem ka tema vajadustele, kui ainult enese rahuldamisele.

Kõige suurem viga mida saad teha on enese vajaduste peale surumine. Mida rohkem sa end peale surud, seda vähem su partner soovib. Kui muudad aga olukorda tema jaoks meeldivamaks ja hoiad suuremat lähedust, tunnetab ka su partner suuremat vajadust sinuga lähedasem olla.

7. Kas saab olla kellegi vastu kirglik, kui esmapilgul puudub omavaheline keemia?

Kui partneritel on koos lõbus, meeldivad üksteisele, ning põhimõtteliselt omavad head suhet kuid seks pole hea, siis pole mõtet suhet lõpetada.

Keemia võib kasvada, kui sa annad endale võimaluse ennast rohkem tundma õppida, kui seksuaalne inimene ja räägid avameelsemalt oma soovidest.

8. Kas on võimalik saada pikk ja meeldiv seksuaalne klapp sama partneriga?

Absoluutselt, pikemas suhtes on seks palju rohkem intiimsem, turvalisem, loomulikum ning rohkem keskendunud inimeste olemusele. Selle üle peaks rõõmustama- juhupartneritega ei juhtu seda tihti.