1. Võta mänguasjad appi. Ei, mitte puldiauto. Vaid leia endale mõni põnev asi täiskasvanute poest. Paljud mehed pelgavad mänguasju kaasata, sest on mures, et see vahetab nad välja ja mehe roll jääb väiksemaks. Vastupidi. Kinsey instituudis läbiviidud uuring järeldas, et mänguasjade kaasamine tõi endaga kaasa naistel tugevama ja kiirema orgasmi, nende erutuse tase oli kõrgem ja kogu tegevus oli palju märjem, kui ilma leluta voodiralli. Uurijad lisasid, et vibraatoriga üksi asjatamine ei viinud ka naiste üldist seksuaalsust ja iha allapoole ning nauding teisest inimesest ei vähenenud. Seega, oleks tark hirmudest üle saada ja lelud teki alla vedada. Ei, puldiauto jääb välja...

2. Katseta. Tahad voodiellu vürtsi tuua? Siis katseta uusi asju! Uuring, mis hõlmas 38747 paari vanuses 18 kuni 65, järeldas, et uute asjade katsetamist peeti seksuaalelu värskena hoidmisel kõige tähtsamal kohal. Uute pooside, uute kohtade, põnevate olukordade, sidumine jpm mis välja toodi, peeti kõige erutavamaks kogemuseks, et voodielu oleks sama erutav nagu suhte alguses. Millal te viimati õunapuu otsas koerapoosi katsetasite? No vot.

3. Võta ta kaissu. Seksijärgne kaisutamine on otseses seoses, kuidas naised hindasid enda seksuaalset rahulolu. Naised, kelle mehed peale seksi õrnalt kaissu võtsid, olid tunduvalt rohkem enda partneriga rahul, kui need, kes voodisse üksi vedelema jäeti. Muide, naised ei ole ainsad, kes seda kaisutamist hindavad. Ajakirjas Archives of Sexual Beahvior, avaldatud uuringus tõestati, et selline läheduse vajadus on tegelikult mõlemal poolel ja ka mehed, kes jäid oma naisega kaisutama, hindasid enda seksuaalelu kõrgemalt. Seega, ära keera kohe peale seksi selga, et norskama hakata. Haara ta kaissu ja õrnutse veidi.

4. Otsi libesti välja. Kuigi tõsi on see, et naistel on looduse poolt välja arendatud automaatne niisutussüsteem (poolautomaatne, sest sa pead natuke vaeva ka nägema), siis kui lisada mängudesse ka poest ostetud libesteid, ei tee see üldse paha. Indiana ülikoolis läbi viidud uuring avastas, et naised, kes kasutasid seksiks libesteid, hindasid enda naudingut kõrgemalt, kui need, kes midagi lisaks ei kasutanud. Taaskord, ära tunne ennast kehvasti, kui sa lisaks libesteid kasutad, see ei muuda sind vähem osavaks, vaid vastupidi, sa sead oma naise esikohale.

5. Ava end. Räägi talle endast ja tutvusta tõelist end. Kui sul selle käigus ka mõni pisar poetub, siis ära häbene. Naistele meeldivad emotsionaalsed mehed. Kui sa avastad end juba kolm tundi lohutamatult nutmas, siis tõenäoliselt sa samal õhtul ei skoori. Aga uuringud on näidanud, et empaatilised mehed on oma partneri vajaduste suhtes kõige avatumad. Teiste sõnadega: selleks, et olla parem armastaja, sea oma partneri vajadused enda omadest ettepoole, räägi enda soovidest, et mis sulle meeldib ja mis mitte ning püüa ka voodis mitte isekas olla.

6. Hakka taimetoitlaseks. Selgub, et tofu võib mõjutada hormoonide taset ja tõsta seksuaalset aktiivsust. Ajakirjas Hormones and Behavior avaldati uuring, mis viidi läbi ahvidega ja need, kelle toit sisaldas vaid taimset toitu veetsid suurema osa ajast paaritudes. Samal ajal, kui liha söövad eelistasid sõprade karvades kirpe taga ajada. Kuid ega Eesti mees siis taimetoitlane olla saa. Isegi, kui see tähendab, et veedad vaba aega sõprade juukseid läbi tuhlates. Või on siiski taimetoitlus väärt katsetamist?

7. Võta oma tagumik mängu. Nonii, see siin on eriti õhukesel jääl kõndimine ja tõsine Eesti mees kirjutaks juba kolmandat sõna lugedes vihast kommentaari. Aga vaatame, mida teadus selle kohta ütleb. Üldine seksuaalne areng ütleb, et mehed peaksid oma eesnäärme mängutoomises 2017. aastal palju avatumad olema. Luksuslike seksilelude tootja LELO on enda toimimise jooksul viinud läbi mitmeid põhjalikke uurinugid ja selgub, et heteromehed, kes oma tagaukse mängu toovad, kogevad suisa 33% intensiivsemaid orgasme ja ka erektsioonid pidid olema võimsamad. Mehed, see pole propaganda, vaid teadus. Eesnäärme masaaž pidi soodsalt mõjuma ka erektsiooni probleemide korral ja ka eesnäärme suurenemist takistama. Isegi Kanye West tunnistab avalikult, et see on hea asi ja no tema põrutab Kardashiani. Siinkohal oleks vist õigem öelda, et Kardashian teda... Noh, kes proovib esimesena? Või proovid enne taimetoitlust?

8. Ütle need kolm erilist sõna. Mitmete ülikoolide ühendatud jõudude tagajärjel viidi läbi uuring, mis hõlmas endas 39000 pika-aegses suhtes olevat inimest ja avastas, kuivõrd oluline on partnerile seksi ajal öelda, et sa teda armastad. Need, kes seda üksteisele laususid, kirjeldasid 30% suurema tõenäosusega enda seksuaalelu, kui suurepärane, kui need, kes selle ütlemata jätsid.

9. Ole hea. Naised küll jooksevad tõbrastele rohkem tormi, aga head poisid pidid voodis paremad olema. Ajakirjas British Journal of Psychology avaldatud uuring järeldas, et altruistlikud inimesed on voodis palju isetumad ja keskenduvad rohkem partneri vajadustele. Mis pole küll eriti üllatav ja vaevalt, et selle jaoks oleks sellist mahukat uuringut tarvis olnud. Mis on aga üllatav, on see, et rumalad naised eelistavad häid poisse näha pigem sõpradena kui armukestena. Naine, mõtle peaga ja võta see sõbratsoonis piinlev tüüp, kes su kätt hoiab, kui järjekordne tõbras su südame purustab, endale kaissu.