Sageli tekib küsimus: kuidas mudida naist nii, et ta nurruks sinu käes nagu armas kassike?

Kõigepealt on vajalikud mõningad ettevalmistused:

SEADISTA ÕIGE MEELEOLU

Kiiku pole mõtet üle võlli lükata: igasugused lõhnaküünlad ja vihmavulinamuusikad on kohased juhul, kui kindlasti tead, et need sinu muditavale meeldivad. Vastasel korral võid plusside asemel saada oma kontole pelgalt negatiivseid miinuseid.

Lollikindlad võtted on järgmised: saavuta ruumis võimalikult intiimne, hämar ja rahulik õhustik. Kustuta ära eredad laelambid, süüta mõni tagasihoidlikum lambike. Piira otsese päikese- ja ereda päevavalguse juurdevoolu. Muusika ei pea olema just New Age vaimus meditatsioonimuusika, aga igaks juhuks ära vali oma musateegist kloppivat reivi ega kärisevat metalli. Midagi sulnist ja meloodilist taustaks sumisemas, sellest piisab täiesti.

PESE KORRALIKULT KÄED JA ÕLITA NEED HOOLEGA

Kuivad peopesad ajavad asja ära vaid hädajuhul: õlitatud kätega mööda tema keha ringi tuuritada on hoopis mõnusam.

Ka siin ei maksa vinti üle keerata: ära muretse sellepärast, et sul pole spetsiaalset ÜLIEROOTILIST-KEHAÕLI-MIS-ON-TOODETUD-TIIBETI-NEITSIMUNKADE-PISARATEST-NING-KAHESAJA-AASTASE-ROOSIVEE-EKSTRAKTIST.
Piisab täiesti, kui väisad päeval suvalist ooduspoodi või kaubanduskeskuse kosmeetikaosakonda ning rebid ligi sulle sobiva lõhnaga toote: näiteks kookosõli ja mandliõli on väga head variandid.

Kui tahad olla eriliselt kõva tegija, tilguta õli sisse mõni tilk lõhnaekstrakti ja asi toimib!

KÄSUTA TA KÕHULI JA VÕTA SISSE RATSAASEND

Paljud naised võtavad oma ülakeha paljaks ja jäävad siis ootusärevalt istuma.
Jah, nii saab ka, aga milleks jääda poolele teele ning jätta pool naudingut kasutama?

Käsuta ta kõhuli ning roni talle (ettevaatlikult!) kaksiratsi selga. Nüüd oled stardipositsioonis. Aeg on tegutseda.

Iga mees on oma massaaži sepp, aga ehk on kasu järgnevast soovitusest: kõige paremini töötled tema selga, kui asetad oma peopesad seljale nii, et sinu pöidlad jäävad vastakuti keset naise selgroojoont. Kui liigutad oma käsi, siis töötlevad peopesade päkad naise seljalihaseid ning pöidlad masseerivad tema selgroogu.

Üldiselt kostub pärast paari üles-alla liigutust kuskilt alt padja seest summutatud mõnuäginat. See tähendab, et naine on allunud sinu kontrollile.
Jätka protseduuri: kui midagi just kapitaalselt vussi ei lähe, siis on hilisem auhind sinu jaoks garanteeritud.

ÄRA KIIRUSTA!

Algajad massaažikunstnikud kipuvad unustama lihtsalt fakti, et naise mudimine on töö, mille juures kiirus ei ole voorus. On loomulik, et oled alguses närvis ning käed hakkavad otsekui iseenesest kiiremini siblima. Rahu, ainult rahu.

Liigne kiirustamine annab naisele märku, et sa pole eneses kindel ning naudingu asemel hakkab temasse pugema ebamugavustunne.

HINDA OMA JÕUDU ÕIGESTI!

Peopesade surve naise ihule on samuti üks detail, millele peab eriliselt tähelepanu pöörama. Surve ei tohi olla liiga õrn ja ebalev (“Hihi, ära kõdita!”) või liiga jõuline (“Ai, valus on!”). Esimeste liigutuste ajal jälgi tähelepanelikult naise reaktsioone ning vastavalt sellele tõsta või alanda survet. Ei ole ka suur patt otse küsida, kas peaksid intensiivsust suurendama või vastupidi: niipalju kui on naisi, on ka erinevaid soove.

Igal juhul tasub meeles pidada universaalset reeglit: kui oled leidnud optimaalse masseerimise tugevuse ja tempo, siis hoia seda muutumatuna seansi lõpuni!

ÄRA PÜÜA JÕUDA KORRAGA KÕIKJALE

Masseerima asudes võib sind tabada samaaegselt kerge eufooria ja paanika: ühtäkki avastad, et sinu käsutuses on nii palju ahvatlevat naiseihu! Kõike tahaks mudida, kõike tahaks hõõruda! Stopp!

Nagu ütlevad profimassöörid: eesti mehele on kombeks ette võtta üks piirkond korraga. Teisisõnu, võta ette kas tema vasak külg või parem külg, alaselg, õlad. Aga mitte kõik korraga, siis läheb suvaliseks sahmimiseks.

Väike tehniline nipp: kui masseerid, katsu käsi liigutada “seest väljapoole” ehk kui sinu pöidlate lähteasend on selgrool, siis liiguta käsi tema roiete suunas. Katsu minimaalselt liikuda suunal “ülevalt-alla,” see ei ole mugav lahendus.

BOONUSNIPID, MIS VÕIVAD SIND VIIA JÄRGMISELE TASANDILE

Kui seljamassaaž edeneb hästi ja tunned, kuidas naine sinu all kergelt võbiseb, toob kuuldavale ebaselgelid mõminaid ning tema keha on täielikult lõdvestunud, siis võid (aga ei pea!) katsetada järgmiseid võtteid:

Masseeri ettevaatlikult tema alaselga ning lase, otsekui muuseas, oma näpud rändama tema kannikatele. Jätka koheselt selja töötlemist ning jälgi naise reaktsiooni: ilmselge, et ta fikseeris sinu “vallatuse” ning nüüd on tema otsustada, kuidas ta sellele reageerib. Kui reageering puudub või on positiivne, võid kaaluda massaaži jätkamist, kuid nüüd juba seljaväliselt. Kui kuuled protesteerimist või tunned, et naine tõmbub krampi, unusta pepu (selleks korraks) ja liikuge kiiresti lepitusmassaaži juurde, milleks on KUKAL JA PEA.

KUKLA- JA PEAMASSAAŽ

Igale naisele on kuklasse ning kaela peale paigutatud mõistatuslikud mõnupunktid. Proovi järele: võta ta kael õrnalt pöidla ja esimese nimetissõrme vahele, liigu sõrmeotstega edasi-tagasi ning pigista õrnalt. Varieeri vajutuse kestvust, tugevust, punkte. Ühel hetkel leiad üles kõik vajalikud punktid. Kui ei, liigu pöidla ja nimetissõrmega mööda kukalt ülespoole. Ja alla tagasi. Selle aja peale on naine unustanud kõik sinu äsjased “üleastumised”, isegi sinu varasema restoranis tehtud apsaka – kuklamassaaži õnnestumine tagab sulle vähemalt selle päeva täieliku pattude lunastuse.

KUI TUNNED EBAKINDLUST – NÄPI ISEENNAST

Juhul, kui pelgad, et võid oma jõumehenäppudega naisele haiget teha või soovid lihtsalt harjutada, kasuta katsejänesena iseennast. Mudi oma kaela, vajuta seda, hõõru ettevaatlikult kõhtu, reisi, külgi. Sa õpid üsna kiiresti tundma, millised on sinu näppude voorused ning milliste töövõtete kallal peaksid veel tööd tegema. Hoiatus! Igaks juhuks ära asu ennast masseerima keset tööpäeva kolleegide keskel või siis, kui loksud õhtul taksoga kodu poole: inimesed võivad vääriti mõista sinu ülla tegutsemisviisi tegelikke tagamaid.