LATEKSIST TÖÖMESILANE

Kummimaailma enim kasutust leidev kondoomitüüp. Plussid: suhteliselt odav hind, lai kättesaadavus, venib hästi (sobilik seega ka „suurematele poistele”). Statistika põhjal hoiab tavalateksist kumm soovimatu raseduse või suguhaiguse ära 85% juhtudest. Ülejäänud 15 protsenti tarbijatest peab arvestama tõsiasjaga, et lähitulevikus ootab neid ees külastus kas titeriiete poodi või suguhaiguste kontrolli. Latekskummi miinus, mida kiputakse sageli unustama: libestitena ei ole mõistlik kasutada õli, kuna see teeb kummi rabedaks ja optimaalseks kasutamiseks liialt libedaks. Kondoomid on reeglina elektrooniliselt testitud ja kaetud kerge, praktiliselt hoomamatu libestusainega.

LATEKSIVABA TERVISESÕBER

Aga mida teha siis, kui inimesel juhtub olema lateksiallergia? Kogu voodilõbu jääb automaatselt katki? Kaugel sellest. Kaubanduses on kergesti saadaval lateksivabad kondoomid, millel on mõned ootamatud lisaplussid. Need on õhemad kui latekskummid, tekitades hõõrdumisel vahetuma tunde. Hõõrdumine omakorda põhjustab tööpiirkonnas omapärase soojalaine, mis suurendab mõnuaistinguid veelgi. Lateksivaba kumm hoiab üpris efektiivselt ära ka soovimatu raseduse või ebameeldiva suguhaiguse.

TEKSTUURITUD MÕNUALLIKAS

Mummudega, joontega, soontega, näsadega ... kondoomide välispinnad võivad olla kaetud vägagi erinevate reljeefidega. Absurdini minnes (tere tulemast Jaapanisse!) võib endale peale tõmmata kondoomi, mille küljes liperdavad erinevad kombitsad, tulnukanäpud või isegi miniatuurne inimkeel. Tekstuuri ülesanne on tekitada hõõrdumisel lisanaudingut, seda eelkõige just naistele. Müügipraktika ja klientide tagasiside on näidanud, et paljud tekstuurid ei ole efektiivsed. Hästi töötavad selged mügarikud, nagu näsad, mummud jne. Tore ja praktiline tootegrupp.

ERITI ÕHUKE NAUDING

Peamine põhjus, miks suur osa meestest kondoomimõtte peale süngelt nina kirtsutavad, on seksuaalse naudingu vähenemine. Meeste pahameel on igati mõistetav, sest kondoomiga turvatuna naiste võlumaailma sisenemine on enamvähem sama, kui läheksite sauna kummikute ja vihmamantliga. Jah, nii saab, aga see pole mõnus. Selle probleemi vastu pakuvad kondoomitootjad lihtsat, ent tõhusat rohtu: klassikalisest kummist 20% õhema seinaga kondoomi. Pluss: tõesti mõnusam, vahetum tunne. Miinus: kipub kergemini purunema, kulukam.

MAITSESTATUD SEGADUS

Vaadates tohutult laia maitsestatud kondoomide sortimenti, tekib tahtmatult küsimus: kas tõesti on miljonites mõõdetav selliste inimeste hulk, kes soovivad vabatahtlikult lutsutada mingisugust veidralt mekkivat kummitükki? Jah, kondoomide pakendid on kirevad, tootja lubab sadu erinevaid maitseelamusi alates šokolaadist ja lõpetades mangoga, aga ... maitsestatud kondoom kõlab samamoodi nagu naela seina tagumine raadioga: teoreetiliselt teostatav, praktikas aga väga ebamõistlik lahendus. Milline oleks parem lahendus? Maitsestatud vända tarbimiseks on olemas kümneid erinevaid libesteid. Lased sortsu maasikavedelikku innukalt ootavale objektile ja degustatsioon võibki alata. Milleks siis maitsestatud kondoomid üldse head on? Hm, võib-olla üksnes siis, kui partner on otsustanud abivahendi suu abil tööriistale kanda ...

ÜLEJÄÄNUD LOOMAAED

Kes arvab, et eespool toodud kondoomide kirjelduste nimekiri on lõplik, eksib rängalt. Apteegid, erootikapoed ja isegi toidukauplused pakuvad kondoome, mis on kas ilma libestita, pimeduses helendavad, mõeldud ainult naistele, eriti suuremõõtmelised, kuumatunnet tekitavad, erineva värvitooniga, eriti rohke libestusainega või raskesti purunevad. Nimekiri muudkui pikeneb. Ehk nagu ütleks „Kevade” köster: „Enne läheb Jumala päike looja, kui see nimekiri lõpetatud saaks!”

Turvalist teguderohket toimetamist!