Aga vaatame korra lähemalt, mis siis su kehas toimub, kui sa rahakotti pükste tagataskus hoiad. Kuna istudes on su üks kannikas rahakoti tõttu teisest kõrgemal, on su vaagen kalde all, mis tähendab, et selgroog on nimme piirkonnas painde all nagu ka kogu alaselg. Selja keskosa peab end painutama samaaegselt teisele poole, kuna meie silmad peavad olema horisontaalselt. Sellise pisikese muudatuse tõttu on kogu keha ebaloomulikus asendis, mis toob endaga kaasa lihasvalu ja pikemas perspektiivis kroonilised valud.

Igasugune ebatasasus, mis sunnib sind regulaarselt istuma ebaloomulikus asendis, hakkab ühel hetkel rolli mängima, sest hoolimata, et sa ise seda ei märka, on keha pidevas töös, et sa võiksid selle lühikese aja, mil sa pead seda ebamugavust taluma, funktsioneerida võimalikult mugavalt. Kuid häda on, et see ei ole enamjaolt lühikest aega, vaid sageli aastaid ja tulemuseks on alaselja valud ja me ei taipagi, et see sellisest pisikesest asjast tingitud on.

Kuid see ebamugavus ei pruugi mõjutada ka ainult sinu selga, vaid tõenäoliselt on see su tagumiku all ka istmikunärvi kinni surunud ja pidev pinge all olek võib probleeme tekitada ka alakehas, kuna see närv võib valu sööste saata nii tuharasse kui jalga.

Loomulikult ei tohi ära unustada ka iseenesest mõistetavat põhjust - tagatasku on kõige ebaturvalisem koht, kus enda varandust hoida. Elukutselised taskuvargad eemaldavad selle sealt ilma vähimagi pingutuseta.

Lahendus: Esiteks tee enda rahakotis inventuur – kas sa kasutad KÕIKE, mis sul seal vahel on? Kõik see, mida sa ei ole viimase 6 kuu jooksul kasutanud, pane sahtlisse, või osta endale kaardihoidja ja pane see autosse, kust sa võid kaardi kaasa haarata, kui sa konkreetsesse poodi lminemas oled. Edaspidi kanna kaasas vaid seda, mida vaja ja hoia rahakotti mujal. Ära topi seda tahataskusse, kuna selliselt sa lood endale probleemi, mis võib määrata su elukvaliteedi.

Allikas: Men's Journal