1. Lipsusõlme tegemine

Veel parem — kikilipsu sidumine. Ja sellest veel samm edasi — taskurätiku ilus voltimine. Iga täiskasvanud mees peaks vähemalt need kolm asja endale selgeks tegema, kui ta tahab tõsiseltvõetav olla.

2. Kölni vee kandmine

Õige annus, õige koht. Parim trikk — pärast duši alt tulekut kuivata end ning siis kasuta Kölni vett. Siis ei kanna seda mitte su riided, vaid ikka sina ise.

3. Lõkke tegemine

Või õpi vähemalt grillima. Kõik täiskasvanud mehed võiksid osata suvel liha valmistada. Algust saad teha siin: VIDEO: Grillmeister Hannes Loopere õpetab liha õigesti grillima!

4. Pohmellis naise eest hoolitsemine

See ei ole nii lihtne kui arvad. Pohmellis naisel on kord külm, kord palav. Kord tahab ta maasikaid, siis aga suurt lihakäntsakat süüa. Sul peab alati olema varuks aspiriin ja klaasitäis sidrunivett. Samuti on sulle kohustuslik romantilise komöödia vaatamine — varu suur hunnik taskurätte!

5. Naise kohtingule palumine

Päris kohtingule! Mitte “kohtingule”, kus te lähete sõpradega pubisse jalka MM-i vaatama. Kohting ei pea olema midagi ekstravagantset — paar drinki pärast reedest tööpäeva sobivad väga hästi.

6. Vanemate inimeste seltskonna nautimine

Seda nii tarkuste saamiseks kui lihtsalt toredaks ajaveetmiseks. Vanad ja soliidsed härrad annavad sulle head nõu, kuidas šikk välja näha ja naistele meeldida. Usu, nende silmad on juba palju näinud!

7. Tuleb aru saada, et mida rohkem sa endast räägid, seda vähem atraktiivsem sa tundud

Ole kas või natukenegi salapärane. Kui leiad end jälle situatsioonist, kus oled juba kolm minutit vahetpidamata endast rääkinud, siis hinga sisse ja küsi, kuidas kellelgi teisel läheb.

8. Triikimine

Kas sa oskad särki triikida? Või pükstesse ilusaid viike teha? Kui ei, siis on viimane aeg õppimiseks. On väga raske näha hea välja, kui sa liigud ringi nagu Kortsu Kusti.

9. Auto eest hoolitsemine

Võta natuke aega maha ja õpi selgeks, kuidas autol tulesid vahetada või lihtsamaid hooldustöid teha. See on hea viis nii raha kui aja säästmiseks.

10. Kingituste tegemine

Ole parem, kui see mees, kes oma naisele sünnipäevaks koleda kirja ja pildiga T-särgi kingib. See oli viimati naljakas 10 aastat tagasi. Pigem jäta meelde, mille kohta ta on sulle öelnud: “Oeh, see on nii ilus!”. Mine osta see salaja ja kingi talle sünnipäevaks. Nii teed talle tõeliselt palju rõõmu.

Allikas: Yahoo Shine

Ilmunud varasemalt rubriigis Meestekas