Trenchcoat. Tõeline kevadekuulutaja! Isegi vihmase ilmaga aitab klassikaline, hästi istuv mantel välja näha šikina, seda nii ülikonna kui argirõivastusega.


Valge T-särk. Mis oleks veel ajatum kui valge särk. Sobib kandmiseks nii triiksärgi, kampsuni kui pinstaku all.


Merino Kampsun. Täiesti asendamatu meie kliimas. Merino on omadustelt pehme ning hingav. Kanna pintsaku all kui soovid lisada veidi vabamat joont ülikonnale või kui tarvis vabalajal grammivõrra esinduslikum välja näha.


Casual Pintsak. Kerge puuvillane või linane pintsak on igati sobilik nii lipsu, kui T-särgiga.


Puuvillased Chinod. Suurepärane alternatiiv teksadele. Klassikalised toonid nagu tumesinine ning hall mõjuvad parasjagu viisakalt ka töökeskkonnas.


Valged Nahast Tennised. Vali soliidse väljanägemisega, mis sobivad nii tööle kui ka igapäevaseks kasutamiseks. Lihtne kombineerida pea kõigega, seal hulgas ka ülikonnaga.


Desert Boots. See klassikaline saabas on juba enam kui 70 aastat suutnud vastu pidada trendidele. Kummist tald on kerge, kuid ülimalt vastupidav. Seda balansseerib viisakas (seemis)nahast üleosa, mis muudab selle jalanõu ülimalt multifunktsionaalseks.


Nahast Portfell. Minimalistliku joonega portfell aitab olla moodsalt organiseeritud ning jätab esindusliku mulje.


Päikeseprillid. Stiilne ja praktiline aksesuaar. Lihtsaim viis kuidas lisada väike vimka oma riietusse, eriti kui valida raamid, mis paistavad silma erilise materjali või tooniga.


Vihmavari. Ja, et esemed kevadvihma poolt rikutud ei saaks on täiesti asendamatuks aksessuaariks vihmavari. Eksida ei saa kui valid musta kokkupandava klassikalise mudeli või kui eelistad midagi silmatorkavamat, siis stiilne ruuduline lisab parasjagu särtsu.