Õbluke ja ebakindel brasiillane Valdir Segato ei olnud kunagi endaga rahul. Kui keskmine brasiillanna mõtleb ehitustööliste peale, on esimese asjana peas kujutis testosteroonist pulbitsevast palja ülakehaga lihaselisest täkust, kes vilistab kõikidele naistele, kes mööduma juhtuvad. Vaene Valdir oli aga looduse poolt saanud keha, mis püsis kondisena olenemata sellest, kui palju ta sööki sisse ahmis. Seal ta siis seisis keset tellinguid, suur oranž kiiver peas ja unistas ilusast kehast.

Mees otsustas midagi endaga ette võtta ja ta kuulis tootest nimega synthol, mida on võimalik lihasesse süstida, et saada endale suured lihaselised käed. Suured käed ta tõepoolest sai, kuid need on kõike muud kui lihaselised. Neis pole jõudu ja need teevad sageli põrguvalu. Sellest hoolimata saavutas Valdir selle, millest ta oli unistanud – teda hakati kutsuma Sao Paolo tänavatel Hulk’iks ja Schwarzeneggeriks, sest ta biitsepsi ümbermõõt oli uskumatud 70cm.

Esimest korda jooksis Valdir syntholiga kokku viis aastat tagasi, kui ta püüdis jõusaalis tulutult enda kondist keha lihaselisemaks muuta. Keegi jõusaalist käis talle välja, et ühe teatud õli süstimine võib aidata tulemusteni jõuda ja enne kui ta taibatagi jõudis, olid ta käed nagu õllevaadid ja ainuke asi tal meeles oli: „VEEL!”

valdir Segato

Kuigi ta biitseps oli niigi suureks paisunud, ei ole see Valdiri jaoks piisav ja ta jätkab endasse eluohtliku õli süstimist. Kuid miks piirduda biitsepsiga? Kehal on veel hulk kohti, kus lihased olla võiks ja enne, kui ta järgi mõelda jõudis, oli ta nõelaga torkinud ka enda rinda ja turja ning ka need paisusid tundmatuseni.

Kuid selle juures on kõige ootamatum see, et olenemata unistuste keha saavutamisest, on Valdir ikka veel poissmees ja ei suuda leida endale naist. Ometi on ta välimuselt täpselt selline nagu ta lootis, mis tähendab, et asi ei saa olla tema lihaselises kehas, vaid naised on lihtsalt ise lollid. Valdir on ise veendunud selles, et naiste vallas on põud tingitud sellest, et naised pelgavad teda, sest ta lihaseline keha meenutab inimestele Hulki.

„Kui ma vaatan peeglisse, siis sealt vaatab mulle vastu mees, kes on ilus ja enesekindel” ütleb Valdir. Ainuke, mida ta enda juures muudaks, on see, et biitsepsid võiksid natuke veelgi suuremad olla.

Valdir on küll Brasiilias kuulus ja inimesed tulevad teda igast ilmakaarest imetlema ja koos pilti tegema, aga ta ei ole rahul, sest kusagil Giza püramiidide varjus elab Moustafa Ismail, kelle käemuskli ümbermõõt on jahmatavad 80cm. Seega on Valdiril veel pikk tee minna, kuid ta on teel ja ei plaani lõpetada.

Moustafa 'Big Mo' Ismail