Sahamies, kes on üle maailma tuntud eelkõige oma agressiivse mängustiiliga netipokkeri rahamängudes, on ka live-pokkeriturniiridel teeninud auhinnarahana ligi 2 miljonit eurot. Tema suurim ühekordne turniirivõit pärineb 2012. aasta Euroopa Pokkeriturnee (EPT) Barcelona etapilt, mille põhiturniiri 2. koha eest teenis mees ligi 630 000 eurot.

Sahamies ütles, et ootab Tallinnas mängimist huviga. “Olen varasemate Kings of Tallinn festivalide kohta kuulnud ainult head,” selgitas ta otsust Tallinnasse võistlema tulla. “Ma pole ligi kümme aastat Eestis pokkerit mänginud, seega ootan korralikku möllu nii pokkerilauas kui ööelus,” märkis Sahamies.

OlyBet Kings of Tallinn pokkerifestival toimub 21.-26. veebruaril esinduslikus Hilton Tallinn Park hotellis ja Olympic Park Casinos. Kuue päeva jooksul on festivali kavas üle 30 erineva pokkeriturniiri ning ööpäevaringselt eri formaatides ja tasemetel toimuvad pokkeri rahamängud.

Lisaks kohalikele võistlejatele oodatakse festivalile osalema üle 400 pokkerituristi. Mullu veebruaris toimunud OlyBet Kings of Tallinn festivalist võttis osa mängijaid 23 erinevast riigist, kokku osales turniiridel üle 700 unikaalse mängija, neist enam kui pooled väljastpoolt Eestit.